Povestea miraculoasa a baietelului care cantarea doar 425 de grame la nastere. Cum arata dupa 10 luni. O poveste miraculoasa despre supravietuire vine dintr-un spital din statul american Nebraska. Protagonistul este un bebelus care, la nastere, cantarea doar 425 de grame.Insa dorinta lui de a trai a fost mai puternica decat sansele pe care i le dadeau medicii si acum, dupa ma bine de 300 de zile petrecute in spital, a plecat acasa. Asa arata la nastere micul Nathan. Cantarea mai putin de o jumatate de kilogram. "Intr-o poza, stau cu degetul mic langa mana lui, iar unghia mea este la fel de mare ca manuta lui", spune tatal, citat de Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Japonezii, ingroziti de o lumina stranie care strabatea cerul noptii. Mai multi martori din Japonia au surprins in noaptea de Halloween un obiect straniu luminos , de culoare verde stralucitor, care a strabatut cerul prin miscari neobisnuite. Oamenii se intreaba acum daca a fost intr-adevar un fenomen cosmic. Obiectul a fost surprins si de camerele de supraveghere, deasupra orasului japonez Nigata. Primele teorii sugereaza ca a fost vorba de o cometa sau un fragment dintr-un asteroid care a explodat in atmosfera Pamantului, anunta Click.

O tanara de 19 ani a reusit sa ii surprinda pe americani, dupa ce a declarat la TV ca este insarcinata cu bebelusul Iisus. O tanara, in varsta de 19 ani, din America, a aparut in cadrul unui show televizat si a declarat ca este insarcinata. Nimic dubios pana aici. Lucrurile s-au schimbat, insa, in momentul in care fata a spus cine e tatal."Sunt insarcinata cu bebelusul Iisus", a spus Haley la emisiunea Dr.Phil. Testele de sarcina facute o contrazic insa pe tanara, care spune ca s-a ingrasat 10 kilograme si ca simte cum bebelusul ii misca in burta. Ea a refuzat sa faca si un test de sange, relateaza Stirile ProTV.

Ce ar face Bill Gates daca ar castiga doar doi dolari pe luna. Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, a dezvaluit recent ce ar face daca ar castiga doar doi dolari pe luna, la fel ca cei 1 miliard de oameni din lume care traiesc in saracie extrema. S-ar apuca sa creasca pui, a explicat Gates intr-o postare pe blog-ul sau personal. Motivatia cofondatorului Microsoft este urmatoarea: cresterea puilor reprezinta o activitate usoara si ieftina. Multe rase se hranesc doar cu ce gasesc pe pamant, au nevoie de un minim de adapost, carnea si ouale sunt gustoase, pot genera venituri care sa incurajeze mai ales femeile sa aiba un rol important pe partea de antreprenoriat in comunitatea lor, scrie Libertatea.

Cuplu, filmat facand sex la fereastra unei camere de hotel. Un cuplu a fost surprins in mijlocul unei partide de sex chiar la fereastra unei camere de hotel, unde toti cei din cladirea vecina au putut sa-i vada. Amorezii nu au fost deranjati de spectatori si au dat frau liber pornirilor erotice. In imaginile filmate, apare in prim-plan o femeie, complet dezbracata, stand lipita de geamul ferestrei de sticla, inalta cat un perete, astfel ca intregul act a fost cat se poate de explicit, relateaza Click.