O mama de 62 de ani din Turcia risca sa faca 5 ani de inchisoare pentru ca a aruncat cu un papuc inspre fiul sau de 38 de ani. O cearta in familie risca se termine in inchisoare. Senay Guzel, in varsta de 62 de ani a aruncat cu un papuc inspre fiul sau de 38 de ani, dupa ce acesta o insultase. Cu toate ca barbatul nu a fost atins de papuc, el a decis sa depuna o plangere la politie, iar acum mama sa este cercetata pentru tentativa de ranire usoara si risca o pedeapsa cu inchisoarea de doi pana la cinci ani, pe motiv ca papucul poate fi incadrat ca arma, argumenteaza procurorul. Avocatii se tem ca acest caz ar putea crea un precedent, relateaza Hurriyet Daily News, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

S-a deschis cresa pentru barbati. In sfarsit s-a produs miracolul! 80% din barbati se plictisesc in 26 de minute cand merg la cumparaturi si incep sa isi saboteze partenerele facand mutre printre rafturi. Pentru a evita acest fenomen care dauneaza grav vanzarilor, sefii mall-ului Vanke, din districtul Minhang, din Shanghai, au amenajat o cresa pentru soti. Barbatii au la dispozitie aici retea gratuita de internet cu trafic wi-fi mare, jocuri pe calculator, mai multe televizoare si cateva fotolii pentru masaj. Ei pot petrece aici ore in sir pana cand nevasta le toaca banii de pe card, noteazaClick.

Siamezii care seamana cu un paianjen atunci cand merg in toate cele sase membre. Cu toate astea, ei nu vor sa fie separati. Shivanath si Shivram sunt siamezii care au uimit toti medicii din India, ba chiar din intreaga lume. In varsta de 14 ani, ei isi traiesc viata mergand in sase membre si incercand sa aiba un stil de viata cat de cat bun. Ce este incredibil este ca ei nu vor sa fie despartiti. Chiar daca au acelasi stomac, ei au inimi, creieri si plamani diferiti. Doctorii au decis ca ei pot fi despartiti, dar decizia acestora a socat pe toata lumea: Nu vor sa fie operati, deoarece s-au obisnuit cu acest stil de viata. Merg singuri fara ajutor, se duc la scoala, se spala si se hranesc singuri, potrivitEVZ.

Liceul sportiv fara sala de sport. Sportivi fara sala de sport. Aproape o mie de elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamt merg zilnic chiar si o ora pe jos pentru a ajunge la alte scoli sau sali din oras sa se antreneze pentru performanta. Acum 8 ani, in curtea liceului a inceput constructia unei sali de sport moderne, dar lucrarile au fost abandonate dupa un an si jumatate. Diana are 16 ani si este campioana nationala la juniori la aruncarea de greutati. Invata la Liceul cu Profil Sportiv din Piatra Nemt, dar cum acesta nu are o sala de sport, se antreneaza la o alta aflata la cativa kilometri de scoala, informeazaDigi24.

Parada de moda bizara! Hainele se dizolva in timp ce plimba pe catwalk, lasandu-le goale. Moda contemporana pare uneori un izvor de creativitate. Un designer excentric a creat pentru manechinele sale o colectie de piese vestimentare care se dizolva in timp ce fetele se plimba pe catwalk. A fost filmat si publicat pe Internet un fragment din timpul paradei de moda bizara care a uimit pe toata lumea. Hainele sunt create dintr-un material neobisnuit, denumit alcool polivinilic si sunt concepute astfel incat sa se dizolve in contact cu apa, informeaza Daily Star, citat deClick.