Va placeau eugeniile comuniste? Uite cum se faceau!Jurnalista Simona Tache a scos la iveala un fragment din filmul "Proba de microfon" (1980), regizat de Mircea Danieluc, in care apar cateva muncitoare de la fabrica din Constanta. Pentru cei care se intreaba si acum de ce crema era intinsa atat de diferit de la un lot la altul de eugenii, raspunsul e simplu. Totul se facea manual. Muncitoarele intindeau crema cu o spatula, lipeau biscuitii si ii impachetau in ambalajul celebru. Totul, intr-un ritm demn de filmul "Timpuri noi" al lui Charlie Chaplin. Se estimeaza ca in cei peste 50 de ani de existenta a popularilor biscuiti autohtoni cu crema, fabrica de la Constanta a produs peste trei miliarde de Eugenii, scrie Click.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un batran de 82 de ani si-a cautat verigheta timp de 3 ani si a gasit-o intr-un morcov. Cand se afla in propria gradina, pensionarul german a gasit inelul prins intr-un morcov. Potrivit unui post local, barbatul de 82 de ani isi pierduse verigheta, de 24 de carate, in gradina sa din orasul Bad Muenstereifel, relateaza Daily Mail. Din pacate, sotia sa a murit cu 6 luni inainte ca inelul sa fie gasit, potrivit stirileprotv.ro.

Baba Vanga a facut o profetie cutremuratoare despre noul presedinte al Americii. Baba Vanga, celebra clarvazatoare oarba din Bulgaria, a facut previziuni cutremuratoare despre urmatorul presedinte al Statelor Unite. Prezicatoarea care a prevazut atacurile din 11 septembrie 2001 ar fi spus ca in America va incepe un nou razboi civil si ca nu va exista niciodata al 45-lea presedinte SUA, dupa liderul de culoare. Potrivit profetiei infricosatoare, citate de Yahoo News, dar si de surse de notorietate gen Washington Post, tara va intra intr-o criza teribila in preajma predarii mandatului de presedinte si se va declansa o divizare dura intre statele din nord si cele din sud, caz similar Razboiului Civil American, potrivit realitatea.net.

Mai bine la puscarie decat langa sotie: gestul disperat la care a recurs un batran de 70 de ani. Lawrence John Ripple, in varsta de 70 de ani, a intrat intr-o banca si i-a inmanat casierului o hartie pe care scria "Am un pistol, da-mi banii". Spre surprinderea lui, angajatul i-a dat imediat 3.000 de dolari. Batranul nu a fugit, asa cum se asteptau martorii, ci a asteptat venirea politiei in holul bancii. In timpul interogatoriului, nu mica le-a fost mirarea politistilor sa afle ca batranul se certase cu sotia si a decis ca nu mai poate suporta sa traiasca alaturi de aceasta, scrie Adevarul.

Cum arata tanara care a deschis o pagina de donatii pentru a-si micsora sanii. "Viata mea e un calvar". Kya Granito, in varsta de 21 de ani, a declarat ca a fost nevoita sa apeleze la aceasta solutie de a deschide o pagina de donatii, dupa ce sanii ei au impiedicat-o sa isi poata duce viata normal, scrie Metro. Femeia vrea sa stranga 8000 de lire sterline ( n.r. - 9000 de euro) ca sa faca operatie, dupa ce a dezvaluit ca a ramas blocata in cada din cauza marimii sanilor. Aceasta poarta marimea HH la sutien si spune ca sanii ei continua sa creasca, ceea ce ii provoaca dureri de spate, dar o si cocoseaza din cauza greutatii lor, citeaza stirileprotv.ro.