Un barbat de 70 de ani din China a primit o papusa gonflabila pentru a-i aminti de sotia sa. Cat costa si cum arata. Un batran chinez, in varsta de 70 de ani, a primit cadou o papusa gonflabila care seamana cu varianta tanara a fostei sale sotii, care e murit din cauza cancerului, in urma cu un an. Totusi, batranul nu e la prima papusa de acest gen, ci la a doua. De cand a murit sotia sa, din cauza cancerului, Zhang Wnliang a cheltuit peste 16.000 de yuani chinezeste, adica aproape 2000 de lire sterline pe viitoarea sa "partenera" din plastic, anunta Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie se lauda ca a avut orgasme care au tinut cate 3 saptamani. Cum a reusit. Norocoasa sau blestemata? O mama a patru copii se lauda ca a avut parte doar de nasteri lipsite de dureri, dab si de un bonus. In afara de bebelusii mult doriti, bineinteles, un orgasm de trei saptamani la fiecare dintre cele patru nasteri. Femeia de 35 de ani a ajuns la aceste performante cu ajutorul terapiei prin hipnoza si a unor exercitii de respiratie. In timp ce multe mame trec prin chinuri groaznice atunci cand vine vorba sa nasca natural, Emily Street a fost o norocoasa. Britanica a descoperit hipnoza si exercitiile de respiratie dintr-o nevoie acuta de a-si calma grijile, scrie Click.

Un dentist a inventat proteza cu ajutorul careia poate fi realizata felatia perfecta. Dentistul si artistul Kuang-Yi Ku vrea sa schimbe modul de realizare a felatiei printr-o noua proteza sexuala. In cadrul King's College din Londra, artistul thailandez Kuang-Yi Ku a realizat Proiectul Modificarii Felatiei. Munca sa face parte dintr-o noua prezentare din Londra, realizata de Galeriile Stiintifice. Expozitia intitulata Mouthy: Into the Orifice (Gura: In interiorul orificiului) prezinta o colectie de instalatii, activitati si prezentari care ii ajuta pe participanti sa exploreze lumea cavitatii orale.Cercetatorii nu au fost interesati de-a lungul timpului de rolul sexual al cavitatii bucale. Dentistii, de exemplu, considera ca gura are rol estetic si este utilizata pentru pronuntie si masticatie. ,Exista o alta functie, cea sexuala, care nu a fost niciodata mentionata in manuale. Fac parte din comunitatea gay si cred ca scoala medicala are un sistem foarte patriarhal, iar profesorii sunt foarte traditionalisti mai ales in tarile asiatice,'' declara Ku, citat de Descopera.ro.

Doi judecatori au cerut reluarea unui film de desene animate. Pelicula incepuse de 15 minute. Doi judecatori au cerut reluarea unui film de desene animate la un cinematograf dintr-un mall din Timisoara. Trecuse un sfert de ora de la inceperea reprezentatiei, dar magistratii au reusit sa-i convinga pe operatori pentru ca au venit la film cu zeci de copii. Incidentul mai putin obisnuit i-a revoltat pe unii dintre spectatori care au cerut banii inapoi. Judecatorul Ovidiu Scarlatescu de la Judecatoria Lugoj si sotia sa, Mihaela Roibu, de la Tribunalul Timis, au adus la film un grup de aproape 20 de copii, invitati la aniversarea zilei de nastere a fiului lor. Oamenii au cumparat bilete la categoria VIP, dar au intarziat 15 minute, anunta Libertatea.

O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era "posedata" si a "atacat-o" in locuinta ei. La cat se ridica pagubele. O femeie din SUA sustine ca o sticla plina cu sos pentru salata a "atacat-o" dupa ce a deschis frigiderul. Divel McLean din Wyoming urma sa-si prepare cina cand sticla cu sos, care era "posedata" potrivit femeii, a atacat-o. Ea a declarat pentru Fox19: "Am auzit poc, poc, poc. M-am uitat, era posedata. A inceput sa imprastie sosul peste tot. Parca erau artificii". McLean sustine ca sosul pentru salata care apartine brand-ului Dorothy Lynch a atacat-o, relateaza Stirile ProTV.