O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era "posedata" si a "atacat-o" in locuinta ei. O femeie din SUA sustine ca o sticla plina cu sos pentru salata a "atacat-o" dupa ce a deschis frigiderul. Divel McLean din Wyoming urma sa-si prepare cina cand sticla cu sos, care era "posedata" potrivit femeii, a atacat-o, conform Mirror. Ea a declarat pentru Fox19: "Am auzit poc, poc, poc. M-am uitat, era posedata. A inceput sa imprastie sosul peste tot. Parca erau artificii", citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume. Rusii Ivan Kuzenetsov, de 22 de ani, si Angela Nikolau, de 23 de ani, sunt innebuniti sa urce pe cele mai impozante cladiri de pe planeta. Recent, ei si-au indeplint visul de a se catara pe cea mai inalta macara din lume, din Tianjin, China. Au fost in culmea fericirii cand au ajuns in varful acesteia, la 600 de metri inaltime. Isi doresc sa se casatoreasca pe macaraua gigantica, dar nimeni nu vrea sa urce acolo ca sa-i cunune. Ei s-au mai catarat pe cladiri simbol din lume, cum ar fi catedrala Sagrada Familia din Spania, sau Turnul Eiffel din Franta, informeazaClick.

A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea. Reza Rezamand (31 de ani) a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost muscat de o gargarita. Medicii i-au dat 30% sanse de supravituire. Barbatul, sportiv de profesie, a fost intepat in picior de gargarita, iar dupa aceea zona in care a fost muscat s-a umflat de doua ori mai mult. Reza este foarte norocos ca este in viata, iar acum se recupereaza dupa experienta nefasta pe care a avut-o. Culturistul a declart pentru The Sun ca s-a dus la medic dupa incident. Acesta a povestit ca totul s-a intamplat dupa ce a iesit de la sala de sport din Stoke-on-Trent, relateazaEVZ.

Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost surprins in timp ce-si insela nevasta chiar de cumnatii sai. Barbatul facea dragoste cu amanta lui in masina, cand a auzit o bataie in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a iesit din autotusim, a avut parte de un soc. Langa masina, se aflau chiar fratii sotiei lui care, evident, au inceput sa-i ceara explicatii, noteazaAntena 3.

S-a laudat pe internet ca are "un corp cu 0% grasime", insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la reactiile pe care le-a starnit pe internet dupa ce a publicat online o inregistrare in care arata ca are 0% grasime. Tanara isi flexeaza bicepsii etalandu-si corpul fara pic de grasime, insa cei care au urmarit imaginile online cred ca este periculos sa-ti modelezi corpul intr-un asemenea mod. "Discplina unei diete pentru a atinge un nivel scazut de grasime in corp este nebuneasca (nimeni nu atinge "0" in special o femeie. Nu este sanatos si este urat" i-a comentat un utilizator, potrivitStirile ProTv.