Defilarea ratelor, in China. Cum au traversat 20.000 de pasari o strada extrem de circulata. O situatie mai putin obisnuita a fost filmata pe o strada aglomerata din China. Spre surprinderea soferilor, un card de circa 20.000 de rate au traversat in cel mai ordonat mod cu putinta, fara sa iasa din rand sau sa faca scandal. Traversarea s-a facut regulamentar, pe trecerea de pietoni, si pret de doua minute cat a durat, soferii au avut parte de un spectacol pe cinste, pe care nu s-au putut abtine sa nu il posteze si pe internet, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A cumparat o fusta de la Zara, dar ce a descoperit cusut in ea, a ingrozit-o. Magazine precum Zara sunt un adevarat paradis vestimentar pentru cele mai multe dintre femei, dar nu la fel va mai privi lucrurile si Calley Fiesel (24 de ani), care a facut o descoperire socanta dupa ce a cumparat o fusta din acest magazin. Dupa ce a achizitionat-o, a doua zi a decis sa o poarte la locul de munca, dar tanara a simtit la un moment dat un "miros intepator" care venea de undeva din piesa vestimentara in valoare de 40 de dolari, informeaza Daily Star, citat deClick.

Snoop Dogg ar putea veni in Romania, dupa incidentul din luna martie in care acesta a dat check-in in Bogata, Mures. Snoop Dogg ar putea veni in Romania, in localitatea Bogata de Mures. Anuntul a fost facut de primarul localitatii muresene, care a spus ca a fost contactat de doi impresari ai rapperului american. Oamenii au vrut sa stie daca exista posilibitatea ca Snoop Dogg sa poata sustine un concert in localitate, relateaza Agerpres.ro. Rapperul Snoop Dogg a postat in luna martie o fotografie pe Instagram si, din greseala, a dat check-in in Bogata, judetul Mures. De fapt, artistul american se afla intr-un turneu in Bogota, capitala Columbiei, scrieLibertatea.

Au coborat in tenebrele abandonate ale Moscovei. Ce au gasit acolo a starnit uimirea lumii. Doi rusi au decis sa exploreze Moscova. Dar nu oricum, ci prin subsolurile abandonate de sub oras. Ce au gasit acolo, a uimit pe toata lumea. Doi rusi au decis sa exploreze sistemul de tunele subterane de sub Moscova, incepand cu cladirea unde cei doi locuiau. Asa ca au deschis usile abisului rusesc si au coborat. Ce au gasit acolo i-a uimit si au fotografiat momentele incredibile. Un lucru care i-a lasat cu gura cascata era prezenta unui rau subteran care trecea in zona, arataEVZ.

Cum s-a imbunatatit starea celei mai depresive pisici din lume dupa ce a fost adoptata. Povestea acestui motan reprezinta triumful afectiunii umane fata de un animal ocarat. Benjamin Button, poreclin Ben Ben, a fost gasit in salbaticie, cu rani grave si dus la un adapost pentru pisici unde era cat pe ce sa fie eutanasiat. Ben Ben si personajul principal din filmul Strania Poveste a lui Benjamin Button nu au in comun doar numele, ci si povestea de viata: ambii au renascut in a doua parte a existentei lor, relateazaStirile ProTv.