S-a deschis primul hotel pentru aluat. Painea facuta in casa este extrem de apreciata de suedezi. Si pentru a nu pierde aluatul dospit dupa o reteta veche din batrani, multi suedezi au cautat un loc unde sa isi lase coca spre pastrare. Asa a aparut ideea unui hotel pentru aluat. Cazarea pe saptamana costa 22 de dolari (200 de coroane suedeze) si brutarii de la Urban Deli, din Stockholm ,au grija de aluat cat timp esti tu plecat, anuntaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Urs polar, filmat in timp ce mangaie un caine pe cap. Ce s-a intamplat cateva ore mai tarziu cu cele doua animale. Un ghid turistic din Canada a surprins un urs polar in flagrant de... tandrete cu un catel. Intamplarea nu a avut insa happy-end. Namila de urs il mangaie bland cu laba pe cap, pe un caine din rasa celor care trag sania pe gheata. Scena, de o duiosie incredibila, s-a petrecut intr-o rezervatie din Manitoba. Cainii din aceasta rasa, traiesc in aer liber si nu se tem de fiare, dar sa filmezi un urs polar, purtandu-se ca o mama iubitoare, este iesit din comun, arataStirile ProTv.

Saracia i-a facut sa inventeze cele mai ciudate obiecte din istoria omenirii. Saracia i-a facut sa inventeze cele mai ciudate obiecte din istoria omenirii. Se spune ca nevoia este uneori cel mai bun profesor pentru multi oameni. Exemplul celor din imagini este graitor in acest sens. In cele mai multe cazuri, fortati de saracie sau pur si simplu din comoditate, persoanele din galeria foto au gasit niste solutii incredibile pentru nevoile din viata lor. Romanii, recunoscuti ca fiind firi foarte creative cand vine vorba de rezolvat treburile prin gospodarii, au motive de invidie, scrieEVZ.

Reclama de Craciun de la Coca Cola care a infuriat internetul. Cu mai putin de o luna pana la Craciun, reclamele pentru sarbatorile de iarna au inceput deja sa apara. Numeroase companii au lansat deja spoturile publicitare in care Mos Craciun este personajul principal, iar printre acestea se numara si Coca Cola. Anul acesta, insa, reclama a reusit sa ii infurie pe internauti. Acestia au observat un detaliu care nu a fost tocmai pe placul lor. Anume? Mos Craciun nu mai face cu ochiul la sfarsit, noteazaLibertatea.

Nu-l beau, ci fac baie in vin. Ce poate fi mai tare pe lumea asta decat o balaceala intr-o piscina plina cu vin rosu, adus tocmai din Franta. Nu, nu este un vis pantagruelic. Este oferta centrului de tratament si infrumsetare din statiunea nipona Hakone Kowaki-en Yunessun. Cum sa te balacesti in vin fara sa ai in mana un pahar cu care sa ciocnesti? Participantii la cea de-a 11-a editie a sarbatorii vinului Beaujolais au avut grija ca pana sa ajunga in piscina in care au intrat peste 2 tone de licoare bahica sa dea pe gat cel putin un pahar de vin rosu, relateazaClick.