Un barbat a aruncat cu bani de pe acoperisul unui mall, iar oamenii s-au inghesuit sa-i adune. Ce s-a aflat apoi. Scene incredibile s-au petrecut sambata in fata unui mall din orasul britanic Asford, acolo unde un barbat a aruncat cu 1,500 de lire de pe acoperis. "Craciun fericit tuturor", a strigat barbatul dupa care a aruncat cu bancnote de 10 lire, spre uimirea oamenilor care s-au repezit sa-i adune de pe jos, relateaza Daily Mail. Din nefericire, banii erau falsi, iar cel care a filmat totul, prieten cu autorul faptei, spune ca nu a stiut ca bancnotele erau false, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-au luat casa cu un dolar si acum o dau cu 2.400.000 $.Povestea lor pare desprinsa din filme! George si Nancy Corbett au dat 1,32 dolari (n.r. cu TVA) pe o vila in stil victorian construita in 1910, au mutat-o cu vaporul 32 de kilometri si acum o vand cu 2,4 milioane de dolari. Asta da afacere! Cand au vazut vila in stil victorian din Palmetto, Florida, George si Nancy Crobett, ambii de aproximativ 70 de ani, au stiut ca asta e locuinta visurilor lor. Iar cand au aflat ca pretul ei e de doar un dolar, nu au mai stat pe ganduri. Au cumparat-o pe loc, relateazaClick.

Taranusii din SUA se dezlantuie la nuntile din mediul rural american. Rednecks, asa cum cum sunt porecliti unii americani saraci din sudul Statelor Unite ale Americii, au un fel special de a se distra la nunti. Asa cum se vede si in imagini, pentru ei nu conteaza prea mult costumele sau rochia miresei. Ideea principala este distractia tuturor. Se face orice pentru a se atinge acest obiectiv, chiar daca el implica saritul intr-o groapa plina cu noroi sau testarea miresei la tirul cu pusca. Acestea sunt doar cateva dintre ciudateniile nuntilor organizate de rednecks, arataEVZ.

O sfera stranie a aparut in fata Soarelui in imaginile realizate de NASA. Adeptii teoriei conspiratiilor sustin ca e un OZN. NASA a surprins imagini spectaculoase, dar care au starnit tot felul de teorii. O sfera neobisnuita a aparut in fata Soarelui pe una dintre imaginile surprinse de satelitii NASA. O sfera imensa albastra a aparut in fata Soarelui, conform imaginilor publicate pe Facebook de catre Pamela Johnston, o femeie din Mexic, preluate de la NASA. Forma misterioasa a starnit tot felul din partea internautilor care spun ca ar fi un OZN sau o "planeta rebela" din sistemul nostru solar, informeazaStirile ProTv.

Amanta s-a imbracat in mireasa ca sa fure mirele. La un pas de infarct! De un mare soc a avut parte recent Kofi Akwasi (29 de ani) din Ghana. Nunta sa din orasul Techiman (sudul tarii), care trebuia sa fie un eveniment de neuitat, s-a transformat in cosmar. Inainte de a spune "da", la cununie, si-a facut aparitia amanta sa, Ga Kwabena (27 de ani), imbracata in rochie, voaluri si manusi albe, exact ca si mireasa, Ewe Azindow (25 de ani). Femeia a strigat in gura mare ca barbatul o insala pe cea care o ia de sotie si s-a ales praful de nunta. A urmat o incaierare intre ea si mire, care abia a putut sa fie potolita, scrieClick.