Un barbat din Zimbabwe i-a propus unei prostituate sa o plateasca pentru sex cu oua fierte si a regretat. Ce a patit. O prostituata din Zimbabwe l-a lovit pe un client cu o sticla de bere in cap, fiindca barbatul s-a oferit sa-i plateasca serviciile sexuale cu un ou fiert, potrivit Daily Mail. Moses Mushonga, in varsta de 28 de ani, a abordat-o pe tanara prostituata, Chipo, de 23 de ani, si i-a spus femeii ca isi cheltuiese ultimii bani pe doua oua fierte, dar din pacate pe unu il mancase. Insultata de propunerea sa, Chipo s-a enervat si l-a lovit cu o sticla de bere. Apoi, l-a lovit in fata, inainte sa-l lase inconstient, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Lupta pentru supravietuire este dura. La cateva ore dupa ce acest urs polar a fost filmat in timp ce mangaia un caine, a mancat un intreg husky. Videoclipul in care un urs polar mangaie pe cap un caine a atras admiratia tuturor utilzatorilor de pe retelele sociale. La cateva ore dupa ce videoclipul a fost facut public, acelasi urs polar a mancat un alt caine husky . "Aceea a fost singura noapte cand nu am hranit ursii, singura noapte in care nu am lasat nimic afara,'' a declarat Brian Ladoon, locuitor din Churchill, Canada. Ladoon conduce adapostul de caini Mile 5 din Churchill, acesta hraneste regulat ursii, incercand sa-i indeparteze de caini, potrivit descopera.ro.

Masura controversata prin care francezii vor sa lupte impotriva incalzirii globale. Tarile din Uniunea Europeana apeleaza la diverse metode pentru a reduce poluarea. Desigur, exista anumite situatii in care masurile adoptate de aceste state starnesc controverse. Cu o astfel de situatie se confrunta in prezent guvernul din Franta, care a decis sa interzica din anul 2020 toate paharele, tacamurile si farfuriile de unica folosinta, in cazul in care acestea nu sunt fabricate din materiale ecologice. Legea, care va intra in vigoare peste trei ani de zile, a reusit sa atraga atentia multor organizatii ale ecologistilor, potrivit Playtech.ro.

Conchita are o sosie in judetul Vrancea. Are barba si se prezinta Ioana. Conchita are o sosie in judetul Vrancea. Travestitul a facut spectacol pe strazile din Focsani. Oamenii s-au amuzat teribil, dupa ce l-au vazut pe tanarul cu barba si apucaturi femeiesti cum defileaza prin centrul urbei. Si-au adus aminte imediat de Conchita Wurst, celebra cantareata austriaca, scrie Vrancea24.ro. Travestitul a facut senzatie de cum a inceput sa defileze prin centrul Focsaniului. A atras atentia imediat pentru ca multora nu le-a venit sa creada ca au in fata ochilor o femeie cu barba sau cel putin asta parea a fi la prima vedere, citeaza Libertatea.

Site-ul care iti arata daca vei ''supravietui unui razboi nuclear'' in functie de tara in care te afli. Avand in vedere demersurile politice din prezent si existenta a 15.000 de bombe nucleare in lume o echipa a creat un site care iti spune, in functie de zona in care te afli, daca vei supravietui unui razboi nuclear. Pe site-ul WouldISurviveaNuke.com trebuie introdusa locatia si va fi afisata harta ce prezinta suflul exploziei si cantitatea de radiatii emisa, potrivit descopera.ro.