La scoala de sex, profele sunt porno robotele.Socant! "Femei" din silicon, cu schelet din fibra de carbon si inteligenta artificiala, sani adaptabili si limbaj colorat sunt gata sa se ocupe de virginii si barbatii complexati care nu au curaj sa faca sex cu o femeie. Ideea de a deschide o scoala de sex in depozitul fimei Real Dolls, din San Marcos, California, i-a apartinut chiar directorului companiei americane Matt McMullen, cel care a infiintat firma in 2007. "Sunt cele mai bune profesoare de sex. Sexul lor vibreaza senzual, sanii cresc in functie de poftele clientului, pielea lor reactioneaza la atingere si senzorii de pe corpul lor transmit informatii catre inteligenta artificiala care le da comenzi, anuntaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce a descoperit un barbat in vasul de toaleta in momentul in care a vrut sa se aseze.Un barbat a trait cel mai cumplit cosmar in timp ce se afla la toaleta, in propria casa. Ross Kirwan a avut parte de un soc dupa ce a intrat in baie si a descoperit un sobolan ascuns in vasul de toaleta. A vrut sa se aseze pe toaleta, dar atunci a vazut intrusul. Acesta a tras apa imediat si parea ca sobolanul s-a dus pe conducta, insa dupa cateva secunde acesta a reusit sa iasa la suprafata si a scapat, spre disperarea barbatului, care la un moment dat a si tipat de frica. In final, sobolanul a fost siret si a scapat, dupa ce s-a ascuns sub mobila, in casa, informeazaStirile ProTv.

Somat sa plateasca o amenda rutiera dupa 14 ani pentru ca n-a mai pastrat chitanta.Un barbat din Ploiesti risca sa fie executat silit, dupa ce a fost somat sa plateasca o amenda rutiera dupa 14 ani. Soferul sustine ca a platit amenda in 2002 pentru a-si recupera permisul suspendat, insa nu s-a gandit vreodata sa pastreze chitanta atatia ani. Cum singura dovada a platii nu mai exista, omul e bun de plata, desi a aflat ca politistul, care l-a sanctionat, i-a scris gresit atat numele, cat si adresa. Ploiesteanul a primit de curand o somatie de la Serviciul Public Finantele Locale Ploiesti, scrieLibertatea.

Cum a ajuns Loredana sa cante in spectacole cu microfonul lui Nicolae Ceausescu. Primul microfon emitator pe care l-au vazut romanii la televizor in concertele Loredanei a apartinut fostului dictator si era luat de pe un car de filmare american destinat exclusiv lui Ceausescu. Discutiile descrise in cartea Sentimente in care Loredana si familia ei povestesc primii ani din activitatea artistei au fost un prilej pentru ca insasi Loredana sa descopere lucruri noi din viata sa. Asa a aflat via Catalin Catoiu ( Teava) ca faimosul microfon fara fir, primul microfon emitator pe care l-au vazut romanii la televizor doar in concertele Loredanei in anii 80, a apartinut de fapt unui car de filmare destinat exclusiv lui Ceausescu, arataEVZ.

Un pensionar galez a fost amendat pentru viteza excesiva, desi circula cu un scuter electric. Ce eroare au facut autoritatile. Un pensioner galez a primit o amenda rutiera, dupa ce s-a presupus ca fost prins circuland cu aproape 70 km/h cu scuterul sau electric de mobilitate, desi viteza maxima pe care o prindea dispozitivul era de putin peste 10 km/h. organizatie acreditata de politie, GoSage, l-a amendat pe James Roberts fiindca circula cu aproape 70km/h intr-o zona unde viteza maxima permisa era de pana 50 km/h, relateaza Metro. Desi pe amenda erau precizate corect detaliile aferente scuterului electric, politistii au omis doua lucruri foarte importate, potrivitStirile ProTv.