Aparitie stranie pe cerul din Capitala! Toata lumea a ramas interzisa si a scos telefonul: "Sunt extraterestrii?" In aceasta seara de joi, mai multe persoane care se aflau in zona Pietei Romane din Capitala, au ramas cu privirea tintuita catre cer. Acest lucru s-a petrecut din pricina unei aparitii stranii, iar cei mai multi dintre trecatori au scos rapid telefonul. Mai in gluma, mai in serios, oamenii au inceput sa se intrebe "oare sunt extraterestrii?", in clipa in care au observat un cerc luminos, de culoare albastra, pe cer, potrivit Cancan.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Biosemnaturi descoperite pe Pamant sunt extrem de similare cu depozitele gasite pe Marte. Biosemnaturi descoperite pe Pamant sunt extrem de similare cu depozitele gasite pe Marte, iar asta indica faptul ca, in trecut, pe Planeta Rosie ar fi existat viata. Cercetarea a fost publicata recent in jurnalul Nature Communications si a fost condusa de catre Steve Ruff si Jack Farmer, de la Arizona State University. Acestia au studiat izvoarele termale din El Tatio, Chile, o zona aflata la marginea desertului Atacama, unul dintre putinele locuri de pe Terra care seamana cu Marte. Aceste izvoare sunt aflate la unele dintre cele mai mari altitudini, fiind asezate la aproximativ 4.300 de metri altitudine, potrivit Playtech.ro.

Primul transplant de cap uman va avea loc anul viitor. Urmarea ar putea fi, insa, ''mai rea decat moartea''. Neurologul care intentioneaza sa realizeze primul transplant de cap uman afirma ca acesta ar putea avea loc in 2017, in Marea Britanie. Maverick si profesorul care a fost deseori criticat, Sergio Canavero, a anuntat in timpul lansarii unui proiect de realitate virtuala faptul ca spera sa utilizeze acest program pentru ca pacientul sa se obisnuiasca cu experienta obtinerii unui nou corp. Pacientul, rusul Valery Spiridinov, a fost deja ales, iar cei doi spera sa ii ataseze capul unui nou corp, in decursul anului viitor. Operatia implica criogenizarea capului lui Spiridinov si indepartarea lui de pe corp, urmand sa fie atasat corpului donatorului, scrie Descopera.ro.

Pamantul ascunde oceane subterane, la sute de kilometri adancime. Pamantul ar contine oceane subterane care sunt mult mai mari decat cel de la suprafata, conform celor mai noi descoperiri. Se pare ca Jules Verne nu a fost foarte departe de adevar atunci cand si-a imaginat lumea din "Calatorie spre centrul Pamantului"; mantaua planetei noastre ar contine mai multe oceane subterane, la adancimi record. Steve Jacobsen, de la Northwestern University din Evanston, Illionois spune ca resursele de apa de aici sunt extrem de mari, iar ca rezervorul de apa al Pamantului ar fi considerabil mai cantitativ decat se credea pana acum, potrivit Playtech.

"Zeita" din India, arestata dupa ce a ucis un om si a ranit alti 3 la o nunta. Inainte ceruse sterilizarea crestinilor. Femeia, care este considerata o "zeita" in statul Haryana din nordul Indiei, s-a si filmat la inceputul nuntii cand tragea cu arma in aer, insotita de garzile sale, si ele inarmate pana in dinti. Ulterior, potrivit presei indiene, Sadhvi a mers pe ringul de dans si a inceput sa danseze cu un pistol in mana, tragand din cand focuri in aer. Invitatii i-au cerut sa se opreasca, iar cativa au chemat politia, dar pana la sosirea autoritatilor "zeita" a reusit sa o impuste mortal pe matusa de 50 de ani a mirelui si sa raneasca grav alti trei nuntasi, potrivit stirileprotv.ro