10 ţări mai sărace decât viitorul cabinet al lui Trump. GDP a realizat un grafic în care sunt prezentate 10 ţări aproape la fel de bogate ca viitorul cabinet al lui Donald Trump. Conform unui grafic realizat de GDP, există 10 ţări mai sărace decât viitorul cabinet al lui Donald Trump. Continuarea in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Când s-a culcat avea 32 de ani, când s-a trezit era adolescentă. Cum a fost posibil. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te trezeşti dimineaţa şi să îţi dai seama că te-ai întors în timp? Sau mai bine zis să te fi întors în timp fără ca măcar să îţi dai seama? Ei bine, există oameni care au experimentat acest lucru. Şi nu pentru că s-ar fi inventat călătoria în timp şi are oricine acces la ea, ci "datorită" unor afecţiuni care produc amnezie parţială, scrie RomaniaTv.net.

Ti se pare ciudat felul in care arata aceasta femeie? Asta nu e nimic! Stai sa vezi ce face in fiecare seara cu iubitul ei! Multi s-au inchinta si au trimis-o la un control: "Esti nebuna, ai probleme psihice!" O femeie socheaza nu doar prin felul in care arata, ci si prin modul bizar in care isi traieste viata. Femeia a inceput sa aiba apucaturi ciudate si sa isi doreasca sa isi traiasca viata asemenea unui vampir, scrie KanalD.ro.

Ce fac oamenii pentru a fi in centrul atentiei? Dorinţa lor de celebritate îi împinge la cele mai nebunesti si stupide gesturi. În primul rând au grijă să înregistreze sau să fotografieze activitatea pe care o plănuiesc. Dacă ei nu o pot face, atunci se vor asigura că va fi exista cineva care să o facă în locul lor.Odată rezolvată problema tehnică, tot ce mai rămâne de făcut este să pună în aplicare schemele şi poantele care parcă sunt copiate de la cele mai cunoscute trupe de circ ale lumii. Integral in EVZ.

Obiectul care bagă spaima într-un spital de copii. "E sufletul unui pacient care a pierit." Medicii și asistenții dintr-un spital pentru copii nu-și pot explica moduil bizar în care se deplasează un balon roșu cu heliu. În loc să se ridice spre tavan sau să se miște purtat de curentul de pe coridoare, acesta vine mereu spre persoana care vorbește, chiar dacă se află după colț, potrivit Realitatea.net.