Ipostaza in care apare o fosta Miss. Tanara face genoflexiuni in timp ce ridica in spate un barbat de 80 de kg.Katarina Konow, fosta Miss Suedia, si-a impresionat fanii dupa ce a postat pe retelele de socializare un video in care apare tinand in spate un barbat care cantarea peste 80 de kilograme. Mai mult, tanara de 24 de ani se apuca si face genoflexiuni in timp ce il tine in spate pe amicul ei. Cei care o urmaresc pe Instagram au fost impresionati si i-au lasat mesaje in care o complimentau. "Esti si frumoasa, si puternica", "arati splendid", au fost cateva dintre comentarii, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ne imbracam la fel si facem totul impreuna.Copilul Buddy (3 ani), din Portland, Oregon, e nedespartit de prietenul lui, cainele labrador Reagan, care are tot 3 ani. Bunica baietelului ii imbraca la fel si chiar a facut recent o carte inspirata din prietenia lor. Buddy nu face nimic fara Reagan. Doarme imbratisat cu labradorul, merge la joaca impreuna cu el si chiar fac baie amandoi. Catelul a invatat sa-l dea si in leagan. Isi beau laptele impreuna, din cani la fel, ba chiar bunica le serbeaza la amandoi aniversarea in aceeasi zi, informeazaClick.

Bunicuta dupa care toti barbatii intorc capul.Bunicuta care i-a uimit pe toti. O cheama Olga Kondrasheva, a terminat facultatea de biologia si preda la Institutul Marin din Vladivostok. Olga Kondrasheva este bunicuta dupa care foarte multi barbati intorc capul pe strada si raman uimiti de ceea ce vad. In 2003, femeia s-a mutat la Moscova. In cativa ani avea sa-si descopere pasiuni noi, precum yoga sau modelingul. La varsta de 71 de ani, Olga merge la sedinte foto, face sport si chiar danseaza. Spune ca secretul tineretii consta in starea de bine a psihicului si a mintii, in caldura sufleteasca, in iubire si in pace interioara, scrieEVZ.

Prietenia neobisnuita dintre un pui de tigru, abandonat de mama, si un dihor, la un ZOO din Rusia. Un pui de tigru de la o gradina ZOO din Rusia a legat o prietenie stransa cu un dihor. Relatia neobisnuita dintre cei doi. are aparent si o explicatie genetica. Tatal puiului de tigru a devenit faimos dupa ce s-a imprietenit cu o capra in gradina zoo unde traia din Rusia. Sherkhan s-a nascut in septembrie intr-o gradina zoologica din Rusia, insa a fost abandonat la nastere de mama sa. De atunci, traieste in apartamentul unuia dintre veterinarii gradinii, care il pregateste pentru viata "publica", relateazaStirile ProTv.

Noul ministru adjunct de Interne ucrainean e o tanara de 24 de ani care a pozat goala. Lumea politica din Ucraina a luat foc dupa ce o tanara de numai 24 de ani a fost numita ministru adjunct de Interne. Femeia este nonconformista fata de actuala clasa politica ucraineana, si chiar a aparut in cateva fotografii sexy pe Internet. Unii cetateni sunt de parere ca, la 24 de ani, nu este pregatita sa se ocupe de unul dintre cele mai importante ministere ale tarii. Anastasia Deeva (24 de ani) sustine, pe de alta parte, ca are experienta necesara pentru postul de ministru adjunct, arataClick.