La ce a recurs femeia care s-a nascut fara vagin pentru a putea face sex. O tanara de 23 de ani care s-a nascut fara vagin s-a hotarat sa faca orice pentru a putea duce o viata normala. Devan Merck isi doreste sa-si intemeieze o familie, dar felul in care s-a nascut nu i-ar fi permis sa-si indeplineasca visul de a deveni mama. Inca de cand avea 12 ani, medicii i-au dat mai multe vesti devastatoare: s-a nascut fara canal vaginal, fara cervix si cu uterul malformat. Aceste lucruri au transformat-o pe Devan in bataia de joc a colegilor de scoala, care au numit-o "baietel" si "ciudata", potrivit Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

O fantoma a aparut intr-o emisiune in direct. Ce i-a facut prezentatoarei. Momente incredibile in cadrul emisiunii mexicane Sale el Sol. Mhoni Vidente, o clarvazatoare celebra, a invocat un spirit dintr-o alta lume intr-un show live, iar urmarea a fost incredibila. Mhoni Vidente urmarea sa vorbeasca cu fantoma invitata la emisiune despre vreme, dar ca lucrurile nu au mers conform planului. Continuarea pe RTV.net.

Si animalele fac cumparaturi de Craciun. Cum a fost surprins un castor intr-un supermarket. Daca traiati cu impresia ca cumparaturile de Craciun sunt doar pentru oameni, castorul va dovedeste contrariul. Acesta a fost surprins, intr-o dimineata, intr-un supermarket, din St.Mary, statul american Maryland, in timp ce se afla in fata standului cu decoratiuni de Craciun, scrie Gandul.

A ramas virgin pana la 44 de ani, insa acum femeile il asalteaza cu propuneri erotice, care mai de care mai socante! Totul a inceput cand s-a aflat ce ascunde barbatul "acolo jos". Mohammed Abad a facut sex prima data in martie 2016, dupa ce i-a fost reconstruit organul genital, pierdut in copilarie in urma unui accident. Mohammed, originar din orasul britanic Edinburgh, a ramas cu un handicap din punct de vedere sexual in copilarie, cand a suferit un accident de masina. Integral pe KanalD.ro.

I-a aratat unui barbat gay pentru prima oara un vagin. Reactia acestuia a fost dementiala. Reactia unui tanar barbat care a vazut pentru prima data vaginul unei femei i-a amuzat pe internauti. materialul video a fost publicat pe Youtube si s-a dorit a fi un experiment sexual. Doi actori porno, Arielle Scarcella si Riyadh K, ea lesbiana, iar el gay, au fost de acord sa participe la un experiment sexual in care si-au aratat partile intime unul celuilalt. Dupa cum informeaza Daily Star, cei doi n-au mai vazut niciodata cum arata organele genitale ale sexului opus (cel putin nu in realitate), scrie Click.