A vrut sa filmeze marea dezlantuita, dar a fost aproape sa fie luata de valuri.O tanara din Rusia care a vrut sa se filmeze pe malul marii dezlantuite, in timpul unei furtuni, a avut parte de o experienta neplacuta si periculoasa. Un val a daramat-o chiar cand le explica intr-o filmare prietenilor care sunt conditiile meteo la Soci. Atenta sa ramana in cadru, dar sa si surprinda spectacolul naturii, fata nu si-a dat seama ca s-a apropiat foarte mult de apa. Nu a anticipat nici violenta valurilor care au lovit coasta statiunii ruse. Din fericire, a reusit sa nu scape telefonul din mana, asa ca o vedem si atunci cand se ridica din valuri, uda leoarca, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Acest bebelus mananca si doarme in acelasi timp.Acest bebelus a muzat tot Internetul prin felul dezordonat in care mananca. Cum se face totusi ca aceasta fetita se mozoleste toata? Aici vine partea cea mai adorabila! De fiecare data cand duce mancarea la gura, micuta pare sa alunece in lumea viselor, dupa cum relateaza Viral Nova. Multi adulti se plang ca atat de multe de facut, incat abia daca apuca sa manance sau sa doarma. Ei bine, aceastp fetita ne invata o lectie foarte amuzanta, cum sa le combinam pe amandoua pentru fi fericiti, informeazaClick.

Modul socant prin care un tanar a aflat ca iubita lui il insela.Un tanar din SUA a trait un soc dupa ce a descoperit ca iubita lui il insela si are un "sponsor". Un tanar a povestit pe reteaua de socializare Reddit cum a aflat adevarul despre iubita sa. Sub userul Hairymountainman, acesta a impartasit experienta pe care a trait-o recent. Tanarul a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui in urma cu cateva luni. Din prima, a fost surprins cand a ajuns la ea acasa si a vazut ce apartament elegant are, mult peste posibilitatile ei financiare. Desi si-a pus semne de intrebare, i-a oferit incredere si a mers mai departe, relateazaStirile ProTv.

Batran de 101 ani, acuzat de pedofilie. S-au formulat 31 de capete de acuzare. La 101 ani, Ralph Clarke a devenit cel mai varstnic om chemat la judecata din istoria Marii Britanii. A ajuns in fata magistratilor din cauza unor acuzatii de molestare a mai multor copii. Asupra lui s-au formulat 31 de capete de acuzare. Intre 1974 si 1983, batranul ar fi abuzat sexual doua fetite si un baiat. Un proces la tribunalul din Birmingham a fost deschis dupa ce doua femei care sustin ca au fost victimele acestuia au vazut petrecerile care s-au dat in cinstea lui Clarke atunci cand a implinit 100 de ani. S-au autosesizat si au mers la politie, anuntaClick.