A pocnit prezentatoarea sexy din ring pentru ca a pierdut lupta.Nu e lucru usor sa fii fata sexy care defileaza cu numarul rundei in ringul de box. Cel putin asta a invatat o astfel de domnisoara, care a avut nenorocul sa fie pocnita in fata de un boxer suparat ca a pierdut lupta. Unii ar zice ca e riscul meseriei, insa la interviu nu sunt avertizate ca este probabil sa primeasca un pumn in fata de la pierzator. Tocmai de aceea, femeia din imaginile pe care urmeaza sa le vedeti era cu zambetul pana la urechi in momentul in care a fost lovita, anuntaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger a devenit tata pentru a opta oara, la 73 de ani.Mick Jagger, in varsta de 73 de ani, a devenit joi tata pentru a opta oara. Atat copilul cat si mama sa, dansatoarea americana Melanie Hamrick, se simt bine, a anuntat purtatorul de cuvant al solistului trupei The Rolling Stones. "Fiul lui Melanie Hamrick si al lui Mick Jagger s-a nascut in New York si (parintii) sunt amandoi incantati. Mick a fost la maternitate in timpul nasterii. Mama si copilul se simt bine si cerem mass-media sa le respecte intimitatea", a declarat agentul vedetei, Bernard Doherty, intr-un comunicat citat de AFP, potrivitEVZ.

Au bagat si papagalul la inchisoare.Mare e gradina lui Dumnezeu si multe pasari in ea! Craig Buckner din Oregon, SUA, a picat un test antidrog al politiei si agentii l-au bagat la zdup. Americanul fusese oprit in trafic in timp ce-si plimba papagalul. Pasarea nu l-a parasit la greu. Craig Buckner se afla in atentia organelor de ordine de cateva luni dupa ce a jefuit un om pe strada, fiind sub influenta drogurilor. Tribunalul din Oregon, statul Washington l-a eliberat conditionat atunci si l-a pus sub un regim de observatie, relateazaClick.

Un absolvent a dat in judecata Universitatea Oxford pentru un milion de lire sterline. Un absolvent al Universitatii Oxford a dat in judecata prestigioasa institutie de invatamant superior din Marea Britanie, de la care solicita daune de 1 milion de lire sterline (1,1 milioane de euro), deoarece considera ca "metodele ingrozitor de proaste" de predare a unui curs l-au impiedicat sa aiba, dupa absolvire, o cariera de succes, informeaza The Guardian citat de News.ro. Faiz Siddiqui afirma ca "metodele ingrozitor de proaste" si de "plictisitoare" de predare a unuia dintre cursurile de la Oxford l-au impiedicat sa obtina o diploma universitara cu calificativ maxim si sa aiba apoi o cariera de succes, scrieDigi24.

Somnul perfect costa 153.000 $. Vrei un somn perfect? Salteaua ideala pentru oricine in lumea asta, indiferent de varsta, sex sau ocupatie, costa 153.000 de dolari, este confectionata in 320 de ore de munca si provine din Suedia. Saltele Hastens din orasul Koping nu sunt facute pentru oricine, avand in vedere ca sunt garantate 25 de ani, iar costul unei ore de somn pe ele ajunge la 3,5 dolari. Saltelele sunt rodul muncii unei echipe de 28 de oameni si valoreaza cat o masina de lux. Hastens Vividus sunt concepute pe o structura de lemn masiv, cu arcuri din otel de diferite aliaje, pasla antifonica, bumbac, calti de lana si par de cal, arataClick.