La 20 de ani, face bani calatorind in jurul lumii si iesind in oras: "Incasez 1000 de dolari pentru o cina". Cum procedeaza. La doar 20 de ani, o tanara din Statele Unite a gasit solutia pentru a-si satisface toate capriciile. Calatoreste peste tot in lume si isi cumpara tot ce-si doreste folosindu-se de barbati mai in varsta.Alyssa Ramos, din Wisconsin, este model de lenjerie intima, insa joburile ei nu-i aduceau suficienti bani, asa ca si-a facut profil pe MissTravel.com, facandu-si astfel publica disponibilitatea de a insoti barbati bogati in calatorii in jurul lumii. In foarte scurt timp, tanara a fost contactata si astfel a ajuns sa viziteze mai multe orase din tara ei, pe care nu le vazute - New York, Los Angeles, Las Vegas - si a avut doua vacante de lux in Dubai si Florida, anunta Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a scos la licitatie posteriorul pentru a scapa de datorii. O tanara de 20 de ani din Noua Zeelanda a gasit o modalitate ingenioasa de a scapa de datoriile pe care le-a acumulat in ultima vreme, informeaza Mirror. Bailey Price a lansat o licitatie bizara pe site-ul Trade Me, in care si-a pus la vanzare o zona de pe fundul ei, pe care vrea sa-si faca un tatuaj, iar persoana care va licita cea mai mare suma va alege modelul acestuia. Suprafata pe care se va face tatuajul are dimensiunile 9cm x 9cm. Price, care lucreaza intr-un magazin cu articole pentru surferi din Wellington , admite ca are o "personalitate nebuna", ceea ce inseamna ca cei care o cunosc nu sunt deloc suprinsi de decizia ei, relateaza Libertatea.

Are 120 de ani si e virgin! El spune ca abstinenta e secretul longevitatii sale. Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul sau de identitate si a recunoscut fara rezerve ca, fiind calugar, a jurat sa duca o viata de celibat. El urmeaza acum sa aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla daca este cel mai varstnic om in viata. Swami s-a nascut pe 8 august 1896, potrivit Daily Star. Momentan nu se stie daca este cel mai batran om din lume, dar acest record a fost obtinut de Jiroemon Kimura, din Japonia, care a murit in iunie 2013, la varsta de 116 ani si 54 de zile. Calugarul hindus a spus ca printre secretele longevitatii sale se numara orele de yoga, mancarea fara condimente si abstinenta."Disciplina este cel mai important lucru in viata. Un om poate cuceri orice daca pastreaza disciplina in regimul alimentar, exercitii si dorinte sexuale. Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare in viata. Am trait atat de mult pentru ca lucrurile materiale nu ma fac fericit.", afirma barbatul, citat de Click.

Aceasta camera web ar putea fi cel mai rapid "doctor" care iti verifica sanatatea. Daca tot suntem inconjurati de gadgeturi inteligente, urmatorul pas e sa ne monitorizeze sanatatea. Din Marea Britanie ar putea veni cel mai util gadget. Un startup din Marea Britanie vrea sa transforme ideea de monitorizare a sanatatii, cu ajutorul unei tehnologii care poate verifica semnele vitale ale cuiva doar scanandu-i fata. E impresionant ca solutia se bazeaza pe software, neavand nevoie de elemente hardware aditionale pentru a rula pe o camera video. Altfel, exista senzori capabili sa verifice nivelul glicemiei din sange sau umiditatea dintr-o camera. Algoritmii Oxecam sunt capabili sa detecteze schimbarile prin analiza pixelilor din video. Cum rezolutiile full HD sau 4K nu mai sunt o noutate, o astfel de camera, cu software potrivit, poate sa urmareasca ritmul cardiac al unei persoane de la cativa metri distanta. Similar, urmareste respiratia unui pacient. Aplicatia monitorizeaza miscarile mecanice subtile ale corpului intr-un astfel de moment, scrie Adevarul.

Ivanka Trump cauta "pretendent"! Cat te costa sa o scoti pe fiica presedintelui in oras. Poate ca Donald Trump nu s-a bucurat de cea mai stralucita popularitate in randul tuturor americanilor, dar cu siguranta, fiica sa cea mare a fost mereu o femeie foarte dorita si admirata. Acum, ea ofera sansa de a fi ¬invitata¬ la o cafea in oras, dar pretul este enorm. Frumoasa Ivanka Trump (35 de ani) pare sa se bucure de o mai mare popularitate decat mama sa vitrega, Melania. Ea a intrat mai mult in atentia publicului in timpul campaniei prezidentiale a tatalui sau si chiar a fost supranumita "adevarata prima-doamna", informeaza Daily Star. Recent, Ivanka a devenit chiar un model de urmat in lumea modei si a modelingului, foarte multe fotomodele dorind sa apeleze la operatii estetice pentru a arata precum fiica viitorului presedinte, anunta Click.