Defilare in straie festive a pinguinilor de la un parc acvatic din Japonia.Pinguinii de la un parc acvatic din Japonia au primit haine de sezon. Pasarile au fost costumate in Mos Craciun, ficare cu un clopotel la gat, care le vesteste sosirea. Pentru ca toata lumea sa le admire vestimentatia, cei sase pinguini au fost scosi la o plimbare prin oras. Un angajat a avut grija ca nimeni sa nu paraseasca grupul. Evident, nu a durat mult pana cand pe retelele de socializare au aparut fotografii si clipuri amuzante cu defilarea de Craciun, arataStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nu-ti platesti rata, apari goala pe Internet! 167 de femei au patit-o.Sute de poze cu fete in pielea goala au invadat zilele trecute Internetul. Tinerele chinezoaice au fost pedepsite astfel de bancherii care le-au acordat credite rapide ca nu si-au achitat ratele. Culmea, ele au semnat un contract prin care permit astfel sa fie facute de ras in public. Rusine maxima in 167 de familii de pe intreg teritoriul Chinei, dupa ce mai multe fotografii cu fete in pielea goala cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani au impanzit Internetul. Fetele au luat credite de la firme de credit rapid in urma cu sase luni si au acceptat sa le trimita drept garantie bancherilor de pe piata neagra fotografii cu ele in pielea goala, scrieClick.

Experienta sexuala bizara a unei femei: "Imi spala vaginul cu vata si spirt inainte si dupa sex".Cu totii visam mai devreme sau mai tarziu la o relatie perfecta. In lumea contemporana, retele de socializare ar trebui sa usureze modalitatea de a gasi pe cineva potrivit, dar de multe ori se intampla exact contrariul sau cel putin asteparitle noastre sunt prea mari. O femeie a povestit sub anonimat pe un site pentru intalniri ca are parte de cea mai ciudata relatie. A cunoscut un barbat pe Internet de care s-a indragostit iremediabil si in plus, ii pune la dispozitie si un confort material considerabil. Totul parea ca o frumoasa poveste de dragoste cum intalnesti numai in basme, relateazaClick.

Imagini din bordelul din Pomepeii, vechi de mii de ani! Cum se desfatau si ce fetisuri erotice aveau locuitorii Romei Antice. Opera de arta erotica a bordelului din Pompeii a rezistat timpului, in urma unui vulcan, iar picturile din anul 79 i.H. apar si acum pe peretii cladirii. Bordelul din Pompeii este decorat cu vechi picturi murale erotice. Potrivit cercetatorilor, imaginile indica serviciile oferite de prostituate in acea vreme si au scos la iveala fetisurile sexuale ale italienilor din Roma Antica. Picturile erotice prezinta diferite acte erotice care descriu sexul in grup si alte metode sexuale practicate de romani. Ruinele au fost inchise si ascunse de ochii vizitatorilor, dar a fost redeschis vizitatorilor in anul 2006, scrieEVZ.

Ea e Tippi, "fetita Mowgli", copilul care a crescut in salbaticie, in savana africana. Credeati ca celebrul roman "Cartea Junglei", a lui Rudyard Kipling, care spune povestea lui Mowgli, baietelul crescut in jungla, este doar o fictiune? Ei bine, se pare ca exista in realitate, dar in varianta feminina. Calarind un elefant care i-a fost ca un "fratior" si jucandu-se zilnic cu un leopard, care i-a fost cel mai bun prieten, Tippi Degre a avut o copilarie extrem de interesanta si de-a dreptul spectaculoasa. Ea a crescut in savana africana, printre animalele salbatice si nu s-a simtit niciodata in pericol in fata acestora, dupa cum relateaza The Sun, citat deClick.