Ritualul Andreei Esca inainte sa intre pe post. Respecta regulile invatate in facultate. Figura emblematica a stirilor Pro TV, Andreea Esca respecta intotdeauna anumite reguli inainte de a incepe jurnalul de seara. Asta pentru ca prezentarea stirilor sa decurga fara cele mai mici incidente. "Tin cont de cateva lucruri pe care le-am invatat la scoala. De exemplu nu beau cafea cu o ora inainte, nu mananc ciocolata si nu beau absolut nimic acidulat. Sunt niste lucruri pe care ni le-a predat profesorul nostru la facultate", a declarat, pentru Libertatea, Andreea Esca.

VedeteFoto: Colaj foto

Laurette: "Ma aranjez pentru mine, nu pentru ca asa vrea Tiriac!". Din vara aceasta, de cand Laurette (32 de ani) a fost surprinsa in compania lui Ion Tiriac (77 de ani), pe plaja din Mamaia, a curs multa cerneala despre relatia lor misterioasa. Mai ales ca, de atunci, mulatra e si mai atenta la felul in care arata. "Da, mi-am facut unele interventii de infrumusetare, dar pentru mine, nu pentru ca asa vrea Tiriac, cum se tot spune. Cu implanturile pe care mi le-am pus acum doua luni ma simt foarte bine, chiar am fost la control si e totul ok. Acum mi-am facut si unele schimbari la podoaba capilara... A fost un an mai dificil pentru mine si acum mi-am mai revenit, mi-am gasit linistea sufleteasca pe care o cautam de ceva vreme", a spus Laurette pentru Click.ro.

Cat de frumos a crescut Cleopatra Stratan. Cum arata acum fetita care a facut furori cu piesa "Ghita". Cleopatra Stratan, in varsta de 14 ani, se numara printre cei mai talentati copii, care la numai trei ani a uimit milioane de oameni din toata lume cu vocea, modestia, intelegenta, memoria, si darul actoricesc. Chiar daca numele ei nu s-a mai auzit atat de des in mas-media, Cleopatra a fost prezenta alaturi de tatal ei la un eveniment, unde au atras toate privirile. Fata lui Pavel Stratan a crescut, este o domnisoara in toata regula care starneste admiratia tuturor. Interpretul a facut publica pe contul personal de socializare, o imagine ce i-a surprins pe toata lumea, scrie EVZ.ro.

Liviu Varciu a atacat-o rau pe Anamaria Prodan. "M-a trezit o lighioana...". Totul a inceput cand Anamaria Prodan a incercat sa-i dea ordine lui Varciu, , intr-o emsiune TV. Imediat Liviu a ripostat si s-a produs apoi inevitabilul: s-a luat de "coditele" impresarei. "M-a trezit o lighioana! Regina cui? Ca a mea... eu nu stiu, nu pot sa o vad ca si regina. (...) Galagioasa rasa de om, manca-ti-as gura, nu am vazut asa ceva. Nu am putut sa stau in galagia aia si-n harmalaia aia, m-am pus la o masa mai retrasa asa... Tot ma muscau un pic de fund (...) Dar cum ai dormit, Prodanco, ai dormit asa, pe scaun, ca nasele, sa nu strici freza? Dormi asa si tot asa sta?", i-a spus artistul Prodancai, scrie Cancan.ro.

Femeile lui Borcea se 'bat' pe puscarias de Sarbatori! Mihaela si Valentina nu vor sa-l imparta. Toate il vor pe Borcea! Alina Vidican (32 de ani) a acceptat cu greu sa divorteze de Cristi Borcea (46 de ani), barbatul caruia i-a daruit doi copii si pentru care s-a tatuat din dragoste. In timp ce fosta doamna Borcea isi vindeca ranile peste Ocean, in America, batalia se da acum intre Valentina Pelinel si Mihaela Borcea (46 de ani), prima sotie a lui Borcea. Pe vremea cand se afla in libertate, afaceristul a reusit imposibilul si anume sa-si imprieteneasca fosta nevasta cu actuala, care-i fusese amanta. Chiar daca Alina i-a destramat Mihaelei casnicia, cele doua "pozau" in prietene si partenere de afaceri de dragul lui Cristi. Astfel de imagini nu vom vedea insa prea curand intre actuala iubita a lui Borcea, Valentina Pelinel (36 de ani) si Mihaela, scrie Click.ro.