Record: A mancat 3 kg de verze in doar 36 minute.Emma Dalton (27 de ani) din Bromsgrove, Worcestershire, Marea Britanie, a uluit intreaga lume reusind sa infulece 3 kilograme de verze de Bruxelles in numai 36 de minute. Mai precis, britanica a mancat 325 de verzisoare in acest timp record. Emma a spus ca nu sunt mancarea ei preferata, dar le-a infulecat ca sa intre in Cartea Recordurilor. Insa recordul sau nu a fost confirmat oficial. Reprezentantii de la Cartea Recordurilor au recunoscut insa ca nu au mai intalnit niciodata o persoana care sa manance o data atat de multe verze de Bruxelles, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un american si-a cerut in casatorie iubita cu ajutorul a doi politisti inarmati.Un american si-a cerut iubita in casatorie cu ajutorul a doi politisti inarmati, iar totul a fost filmat. Daiwon McPherson din Alabama a planuit sa fie arestat, pentru a putea sa se aseze in genunchi si sa o ceara in casatorie pe prietena lui, Shawna Blackmon, conform Mirror. Clipul a devenit viral, strangand peste 10 milioane de vizualizari, si a avut loc la o benzinarie. Cei doi agenti au coborat din masina si s-au indreptat catre Daiwon, strigand: "La pamant! La pamant!" Barbatul a renuntat la casca de motociclist si a ingenunchiat, asa cum i-au spus politistii, anuntaStirile ProTv.

Mananca din toalete si dau bani frumosi pentru a face asta.Rusii sunt cunoscuti in toata lumea ca fiind printre cei care nu au frica de nimic. Dar ipocrizia a atins cote maxime atunci cand au inceput sa manance din toalete. Rusii se mandresc cu faptul ca sunt printre cele mai tari popoare din intreaga lume. Dar ei au dus ipocrizia la cote maxime atunci cand au decis sa manance din toalete. Acest lucru se practica chiar intr-un restaurant, mancarea fiind servita de catre clienti in vase cu forme ciudate, de closete sau alte obiecte ce se gasesc printr-o toaleta, informeazaEVZ.

A impodobit bradul in pielea goala! Si-a pus pozele pe Facebook ca sa agate femei singure. Un barbat din Manchester a publicat poze cu el gol, pe Internet. Este tata si isi creste singur copilul, dar vrea sa-si gaseasca o iubita. Shaun Welsby (41 de ani) a postat o serie de imagini cu el gol impodobind bradul si oferindu-se sa-i ajute si pe altii sa ornamenteze festiv bradul de Craciun, mai ales pe femeile din lista lui de prieteni de pe Facebook. Shaun s-a grabit sa impodobeasca bradul de Craciun si nu oricum, ci gol pusca! Barbatul a publicat imaginile pe Facebook, desi reteaua de socializare are reguli stricte in ceea ce priveste nuditatea, potrivitClick.

A stat timp de doua zile la morga, desi era in viata. Ce s-a intamplat la cateva ore dupa ce medicii au descoperit greseala. Msizi Mkhize, in varsta de 28 de ani, a fost lovit de o masina in timp ce se intorcea acasa in Kwa-Mashu, Africa de Sud. A fost declarat mort, iar corpul sau a fost dus la o morga in apropiere de Phoenix. Dupa doua zile, cand familia a venit sa ii ridice trupul, au constatat ca are puls si a fost dus la spitalul Mahatma Gandhi, potrivit Daily Mail. A fost insa prea tarziu pentru el. Msizi Mkhize, de 28 de ani, a fost lovit de o masina in timp ce se intorcea acasa noaptea tarziu, in comuna Kwa-Mashu, langa Durban, Africa de Sud, relateazaStirile ProTv.