S-a demonstrat stiintific cum ajunge Mosul in fiecare casa. V-ati intrebat vreodata cum este posibil ca in 31 de ore (n.r. atat dureaza la nivel global noaptea de Craciun) Mosul sa viziteze peste 1,7 miliarde de copii? Savantul Albert Einstein (1879-1955) a dat raspunsul prin teoria relativitatii. Dr. Katy Sheen de la Universitatea din Exeter, Marea Britanie, a spus ca, in conformitate cu teoria relativitatii, Mosul devine o particula extrem de mica ce poate calatori cu viteza de 10 milioane km/h. Intra in 31 de ore pe 700 de milioane de cosuri de fum si "fuge" de 200.000 de ori mai repede ca Usain Bolt. Conform aceleiasi teorii a lui Einstein, Mosul nu a imbatranit deloc in 2.000 de ani pentru ca dimensiunile microscopice ii permit pozitionarea intr-o alta dimensiune temporara, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

5 mari comandanti militari care au avut grave probleme psihice. Unul credea ca este insarcinat.Un numar important de comandanti militari au suferit de afectiuni mintale, afectiuni care au avut radacini in ambitiile vremii, politica acelor timpuri, dar au avut o stransa legatura si cu stresul posttraumatic de dupa razboi, caci multi au fost combatanti in conflicte armate anterioare. 1. Sir William Erskine Ducele de Wellington a fost pus in fata unei situatii extrem de problematice: noii ofiteri nu aveau abilitati pentru activitatile pe care trebuia sa le inteprinda, dar avea un trecut care le permitea acest lucru. Unul dintre acestia era Sir William Erskine, anuntadescopera.ro.

Cel mai infricosator pod din lume se va afla in China.Cel mai lung, cel mai inalt si cel mai infricosator pod din lume va fi construit in China, reusind sa doboare toate recordurile. Arhitectul francez Martin Duplantier a pus la punct un proiect de constructii care simuleaza iluziile optice pentru viitorii turisti care vor veni in regiunea Zhangjiajie din provincia Hunan din China. Structurile acestora pur si simplu sunt aproape de nevazut, facandu-i pe turisti sa creada ca plutesc in aer. Recent, compania de arhitectura Martin Duplantier Architectes a castigat competitia de design pentru aceasta regiune, care este inclusa in patrimoniul UNESCO, arataStirile ProTv.

Le ia copiilor cate 96 de daruri de fiecare.A starnit aprige controverse si a fost data exemplu negativ pentru ca in fiecare an isi rasfata copii cu munti de cadouri. Chiar si asa, unei mame de 28 de ani nu-i pasa. Pentru a le da tuturor peste nas, femeia a anuntat ca anul acesta a decis sa intreaca orice masura. Are trei copii si pentru fiecare dintre ei cumpara 96 de cadouri. Un Mos Craciun mai bogat nici ca ar putea exista! Anul trecut le-a luat cate 87 de pachete cu daruri care mai de care, dar acum, Emma Tapping bate recordul, chiar daca cei trei copii nu au folosit nici acum toate cele primite Craciunul trecut, informeazaClick.

Au ramas "singuri acasa" doua minute, iar mama s-a speriat cand i-a vazut.Doi baietei au fost lasati singuri in camera pentru foarte scurt timp, dar pentru ei a fost suficient sa "realizeze" ceva remarcabil. Mama lor a fost pe faza si i-a filmat, iar clipul face senzatie pe internet. Pupae Anawach, 27 de ani, din Chicago, Illinois, a spus ca i-a lasat pe cei doi fii ai ei, Merce, 3 ani si Marwyn, 1 an, pe parchetul din living, dupa ce i-a imbracat in pijamale. A plecat apoi in bucatarie dupa un pahar de apa si s-a intors dupa doua minute, dar acest interval foarte scurt de timp a fost suficient pentru cei doi copii sa devina de nerecunoscut, relateaza Daily Mail, citat deStirile ProTv.