1. Un numar de 5.659 de chinezi se numesc "Anul Nou", adica Yuandan in mandarina, au anuntat autoritatile de la Beijing. Dintre acestia, 1.735 s-au nascut chiar pe 1 ianuarie, una dintre putinele sarbatori pe care chinezii o celebreaza in acelasi timp cu occidentalii, informeaza Cancan.

2. Portughezul Jose Mestre, de 51 de ani, este pe drept cuvant omul fara fata. Tumoarea faciala de care sufera este fara precedent in istoria medicinei. Barbatul risca sa moara sufocat de imensa bucata de carne crescuta peste chip daca nu este operat de urgenta. Sora sa, Guida, este singurul om care il suportă asa cum e, relateaza Click.

3. Ecstasy, mai sigur decat aspirina? Declaratia conform careia consumul de ecstasy este mai sanatos decat cel de aspirina ii apartine lui Richard Brunstrom, un oficial al politiei britanice, scrie Cancan. Opinia acestuia a starnit aprigi controverse in Anglia, tara in care anual cel putin 50 de persoane, in mare pare tineri, mor din cauza drogurilor.

4. Patineaza pe sub masini. La 6 ani, indianul Aniket Chindak a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a patinat cu rolele pe sub 57 de masini in 45 de secunde. Aniket, considerat de specialisti cel mai flexibil din lume, lucreaza acum pentru a-si dobori propriul record, el intentionand sa patineze pe sub 100 de vehicule, informeaza Libertatea.

5. Ministrul sanatatii din Malaezia demisioneaza in urma difuzarii unui DVD cu continut sexual. Chua Soi Lek si-a anuntat demisia dupa ce a recunoscut ca a aparut intr-o inregistrare cu caracter sexual. Inregistrarea care a circulat intr-un cerc larg il arata pe ministru, casatorit si tata a trei copii, intretinand relatii sexuale cu o femeie intr-o camera de hotel, relateaza Romantica.

6. Lindsay Lohan a testat trei italieni în 24 de ore. Fostul copil teribil al Hollywoodului are o reputaţie de păstrat. Aceea de dependentă de sex. Chiar dacă a stat o perioadă la dezintoxicare, Lohan nu şi-a pierdut abilităţile, fiind văzută sărutând trei bărbaţi în 24 de ore. Chiar dacă a testat trei, doar unul a fost suficient de norocos încât să ajungă în camera de hotel a rebelei Lindsay Lohan, scrie Gandul.

7. New York-ul, in goana dupa turistii homosexuali. Pentru prima data in istoria New York-ului, metropola se confrunta cu o campanie publicitara de atragere a turistilor homosexuali, o comunitate pe cat de controversata, pe atat de bogata. Primarul Michael Bloomberg a pus ochii pe conturile lor si vrea sa-i aduca la New York, pentru a revigora turismul in oras. Acesta a pus la punct o campanie publicitara agresiva, care va costa nu mai putin de 30 de milioane de dolar, relateaza Cancan.

8. A stins incendiul cu propriii chiloti. O gospodina si-a salvat familia de la moarte dupa ce a stins un incendiu pornit in bucatarie. Fiul ei impreuna cu un verisor au incercat sa prajeasca paine intr-o tigaie, dar au uitat de ea si bucataria a luat foc. Cu prezenta de spirit, mama gospodina a luat o pereche de chiloti de-ai sai din cosul cu rufele de spalat si i-a folosit pentru a stinge flacarile din preajma aragazului, relateaza Libertatea.

9. Armonia conjugala, buna doar pentru femei. Potrivit psihologilor, femeile care muncesc si au parte de o casnicie fericita prezinta un nivel mai scazut al hormonului de stres (cortizol) in comparatie cu cele care sunt angrenate in relatii nefericite. In cazul barbatilor, insa, stresul este determinat in special de nivelul de solicitare de la locul de munca, neavand nicio legatura cu viata privata, informeaza EvZ.

10. S-au imbogatit mancand. George si Leslie Brock, un cuplu din Florida, s-au imbogatit dupa ce au gasit o perla rara, violet, in scoicile pe care le mancau. Cei doi luau masa la un restaurant local cand George a gasit perla. Expertii care au vazut-o spun ca valoreaza cateva mii de euro, scrie Cancan.