Are 61 de ani si niciun rid.Are 61 de ani si e bunica, dar nu au zice. Desi este la varsta a treia, modelul Yazemeenah Rossi a surprins intreaga lume cu silueta perfecta si tenul fara niciun rid. Cu adevarat incredibil este insa secretul femeii, care se foloseste de un ingredient cat se poate de banal pentru a-si mentine tenul radiant. Yazemeenah, care s-a nascut in Franta, a dezvaluit ca isi mentine aspectul tineresc al tenului cu un produs care este la indemna oricui: uleiul de masline. Ea se da zilnic cu ulei obisnuit pe fata. Pentru un plus de stralucire, face o masca cu ulei si zahar pentru a-si exfolia tenul, conform thesun.co.uk, citat deClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Trumpmobilul" de 300.000 de dolari, incendiat si distrus. Proprietarul s-a certat cu un cetatean anti-Trump.Un puternic sustinatod de-al lui Donald Trump din orasul scotian Aberdeen a ramas fara automobilul marca McLaren 650S Spider, in valoare de 300.000 de dolari, dupa o cearta avuta pe strada cu un cetatean cu alte viziuni politice. Robert Dicocco isi decorase masina cu abtibilduri cu numele si sloganurile candidatului republican la alegerile prezidentiale de anul acesta din SUA, lucru care a atras dupa sine porecla de "Trumpmobil". Vineri, in timp ce se afla pe strada, omul a intrat intr-o discutie politica aprinsa cu un alt barbat. Acesta din urma a fost atat de iritat incat a intrat in automobil si i-a dat foc cu ajutorul unei torte de semnalizare, anuntaStirile Protv.

O versiune minuscula a "Iadului" exista si pe Pamant. Toata lumea s-a gandit macar o data cum arata Iadul. Asa ca acesta a fost reprodus de niste oameni de stiinta din Cleveland, Ohio, dar cu un scop stiintific. In interiorul unei cladiri de beton, fara geamuri, oamenii de stiinta au creat o versiune minuscula a Iadului, scrie iflscience.com. Denumita "Glenn Extreme Environments Rig" (GEER), cladirea din otel, de 14 tone, poate reproduce identic conditiile toxice de sufocare si conditiile "fierbinti" de pe Venus- planeta geamana a Pamantului care a luat-o pe o cale gresita. Cercetatorii de la Centrul de Cercetare Glenn al NASA, unde se afla GEER, au lucrat la acest proiect timp de cinci ani si i-au dat foc pentru prima data in 2014, scrie stiridinlume.ro.

Imaginile bucuriei surprinse intr-o galerie foto. Emotii la superlativ in toata lumea. Viata are si momente frumoase, iar imaginile adunate in colajul foto dovedesc acest aspect. Oamenii, peisaje si animale se intalnesc fericit in ipostaze care genereaza emotii de tot felul. Melancolie, fericire, uimire... Sunt cateva dintre starile sufletesti intalnite in imaginile care au cucerit rapid mediul online. Si cand toate acestea sunt completate cu peisaje superbe, fotografiate de turistii din toata lumea, succesul este garantat, informeazaEVZ.

Video de milioane de vizualizari pe internet. Un caine pare sa "danseze" cand aude muzica latino. O inregistrare video cu un caine care pare sa danseze face furori pe internet, unde milioane de utilizatori i-au "admirat" miscarile. Clipul de pe Youtube are pana la aceasta ora peste 4,2 milioane de vizualizari. Din pacate, cel care a incarcat acest video nu precizeaza unde au avut loc aceste scene. In comentariile postate pe Youtube, unii afirma ca, de fapt, animalul ar suferi de foame si ca din acest motiv.. ar tremura. De asemenea, alti utilizatori sustin ca animalul ar fi bolnav din cauza unui virus care afecteaza contractiile musculare, iar acest lucru il face sa tremure, ca si cum ar dansa, potrivitStirile ProTv.

Hai noroc! Berea asta costa 31.704 $.Berea asta este un fel de Ferrari al bauturilor alcoolice! Producatorii de la beraria londoneza Meantime Brewery au dat lovitura: clientii le trimit o mostra de saliva, e prelevat ADN-ul si apoi produc berea perfecta pentru codul lor genetic. Deranjul costa pe masura: 31.704 dolari. A fost inventata berea perfecta pentru tine! Costa 31.704 dolari. Licoarea e conceputa intr-o fabrica din Londra si e creata de berari pornind de la codul genetic al fiecaruia. Cum functioneaza? Foarte simplu: cercetatorii preleveaza o mostra de ADN de la consumator. Mostra este trimisa in laboratoarele 23andMe unde sunt detectate trasaturile ereditare ale clientului, relateazaClick.