Banca i-a virat din greseala 2 milioane $. Pe ce a cheltuit barbatul banii. Dupa viata lui Luke Brett Moore s-ar putea face un film. In 2010, australianul avea 22 de ani si era somer. Si-a deschis un cont la Banca St. George si viata lui s-a schimbat pentru totdeauna. Banca i-a dat din greseala credit nelimitat, iar barbatul a scos in doi ani de zile aproape 2 milioane de dolari. Luke a inceput sa cheltuiasca fara limite: masini scumpe, vacante, prostituate si si-a deschis chiar si o afacere. Intre iulie 2010 si august 2012 a retras de 50 de ori bani, in total 1.988.535 dolari si 25 centi. In decembrie 2012, politia i-a batut la usa, dupa ce banca si-a dat seama de gafa uriasa. A fost arestat si gasit vinovat de frauda in Sydney. A stat cateva zile dupa gratii pana cand instanta i-a acceptat eliberarea pe cautine, scrie Click.

Faze tariFoto: Hotnews

Un fost sportiv a facut o poza bradului de Craciun, dar cand a postat-o si-a dat seama de greseala. Un fost sportiv a facut o poza bradului de Craciun, dar abia cand a postat fotografia pe Instagram si-a dat seama de greseala pe care a comis-o. Scott Hall, un fost wrestler in varsta de 58 de ani, multiplu campion, a postat pe Instagram o poza cu un brad impodobit, pentru a-si anunta fanii ca se pregateste pentru Craciun. Totusi, in planul din dreapta al pozei, se afla televizorul barbatului, pe care rulau filme pentru adulti, anunta Stirile ProTv.

Un indian a donat 90 de case persoanelor fara adapost in loc sa-i faca fiicei sale o nunta luxoasa. Un om de afaceri indian a donat 90 de case persoanelor fara adapost in loc sa cheltuiasca peste 110.000 de euro pentru nunta fiicei sale. Ajay Munot, un comerciant de haine si de grau, a construit o adevarata colonie de case pentru oamenii fara adapost. Cele 90 de case construite de omul de afaceri au, fiecare, aproximativ 21 de metri patrati, doua ferestre, doua usi, curent electric si sunt zugravite. Practic, casele construite de Ajay Munot sunt foarte asemanatoare ca suprafata cu unele dintre garsonierele confort 2 din Romania. Fiica omului de afaceri, Shreya, a declarat pentru ANI News ca este foarte fericita si multumita de decizia tatalui ei, pe care o considera un dar de nunta foarte potrivit, relateaza Libertatea.

A protestat goala impotriva mesei traditionale de Craciun! O femeie s-a dezbracat complet, in semn de protest fata de masacrul anual al animalelor. Ea s-a asezat pe o "farfurie", avand ca rol carnea pe care o manca de Craciun. Protestul inedit a avut loc in Liverpool, Marea Britanie. Englezii nu mananca porci de Craciun, ci curcani. In semn de protest contra cruzimii fata de animale, o femei s-a dezbracat si s-a "oferit" pe post de carne, pe o farfurie uriasa. Temperatura rece nu a speriat-o pe femeia care lupta pentru drepturile animalelor, anunta Click.

Un leu foarte prietenos se saruta cu oamenii. Imaginile au facut inconjurul lumii. Mai multe imagini uluitoare, cu un leu foarte prietenos si un barbat neinfricat, au facut inconjurul lumii. Imaginile au fost surprinse de un fotograf uimit de ceea ce a descoperit intr-un parc din Crimeea. Fotografiile care par desprinse dintr-o alta lume prezinta cateva scene emotionante cu lei care se gudura pe langa prietenii lor oameni, pozeaza cu acestia pentru selfie-uri si chiar ii saruta pe gura. Cel care a realizat fotografiile, rusul Nikita Korzun, in varsta de 43 de ani, a vizitat Parcul Taigan Lion din Crimeea si a fost surprins de modul in care oamenii de acolo interactioneaza cu fioroasele feline, scrie Libertatea.