Scapata in bucatarie, o catelusa a mancat tot curcanul de Craciun.Obiceiul oamenilor de a manca pana plesnesc s-a transmis si la patrupedul lor, o catelusa pe nume Buba. Dupa ce a infulecat pe nerasuflate intreg curcanul pregatit pentru Craciun, aceasta nu s-a mai putut misca. In seara de Ajun Buba s-a furisat in bucatarie, a sarit pe masa si a inghitit hulpav si pe nemestecate un curcan intreg. In prima faza, fapta ar fi putut sa treaca neobservata daca animalul nu s-ar fi prabusit imediat pe covorul din sufragerie, cu o burta mai mare decat ea, relateaza Metro, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ciupercile halucionegene te fac sa auzi culori si sa vezi sunete.Sunt dovezi care spun ca o calatorie in lumea ciupercilor haluciongene ar putea, de fapt, sa iti elibereze mintea. Cateva studii, inclusiv doua studii clinice recente si promitatoare sugereaza ca psilocibina, ingredient psihoactiv in ciuperci, poate detine potentialul de a ajuta la ameliorarea anxietatii severe si a depresiei, relateaza iflscience.com. Cu toate acestea, pentru ca ele sunt clasate ca fiind in Programa 1 - adica nu au niciun uz medical acceptat si sunt ilegale - a fost destul de greu pentru cercetatori sa testeze exact ce pot si ce nu pot face aceste ciuperci halucinogene, scriePlaytech.

10 lucruri care au fost interzise in China in 2016.In ciuda faptului ca in ultimii ani, China a traversat o perioada economica foarte buna si s-a remarcat din punct de vedere cultural pe plan international inca de la sfarsitul secolului trecut, exista in continuare numeroase limitari cu privire la libertatea mass-mediei. Anul acesta, guvernul chiez a acenzurat sau a interzis o multime de imagini sau materiale video care, din punctul de vedere al oficialilor, ar ofensa liderii politici sau influenteaza negativ populatia. Iata zece dintre cele mai ciudate lucruri interzise in China, asa cum au fost explicate de Shanghaiist.com, citat deClick.

O femeie de 82 de ani "s-a intors din morti" la 40 de ani dupa ce a fost muscata de sarpe.O femeie de 82 de ani, despre care se credea ca a murit in urma cu patru decenii, a aparut acum in fata casei fiicei sale. oate rudele au crezut ca batrana din India a murit acum 40 de ani, dupa ce a fost muscata de un sarpe veninos. Dupa ce au indeplinit ritualul funerar, i-au aruncat trupul in raul Gange, potrivit obiceiului din satul natal, Inayatpur, relateaza Times of India. Insa femeia, care se numeste Vilasa, a dezvaluit acum ca muscatura sarpelui nu a ucis-o, doar a facut-o sa-si piarda cunostinta o vreme, informeazaStirile ProTv.

S-au luat la bataie cu oua si cu faina.Orasul Ibi din provincia Alicante, sud-estul Spaniei, a fost, miercuri, scena unei batalii traditionale ca in filme. S-au aruncat cu cartoane intregi cu oua si saci de faina, umpland strazile cu o mizerie de nedescris. Pe parcursul a cateva ore, distractia a fost in toi. Participantii, numiti Els Enfarinats (n.r. in traducere cei acoperiti de faina), s-au batut pe strada, intr-o harmalaie generala. Din fericire, batalia nu s-a soldat cu raniti. Potrivit unei traditii de 200 de ani, in ziua de 28 decembrie, locuitorii din Ibi se imbraca in haine militare si insceneaza, in joaca, o lovitura de stat in cursul careia se bat cu oua, faina si pocnitori, anuntaClick.