Au gasit un OZN pe fundul Marii Baltice.Incredibil, dar adevarat! Cercetatorii suedezi au gasit la aproximativ 100 de metri adancime, pe fundul apei epava unei nave spatiale care seamana cu Millennium Falcon din Razboiul Stelelor. Oceanografii au detectat o "anomalie" in 2012 cand au cartografiat fundul marii. In momentul in care echipa de cercetatori condusa de omul de stiinta suedez Peter Lindberg a trimis un submarin teleghidat a fost descoperit un corp ciudat cu o circumferinta de 200 de metri si o forma circulara, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O fetita de 7 ani isi suna tatal si plange in hohote pentru ca "iubitul" i-a spus ca o va parasi in facultate.O fetita de 7 ani este filmata plangand in timp ce vorbeste la telefon cu tatal ei caruia ii spune ca "iubitul" o va parasi, iar ei nu o sa-i mai placa de nimeni altcineva, relateazaStirile ProTv.

Iata cum ar putea trai oamenii pe Marte.Calatoriile unor echipaje umane pe Marte se apropie de realitate, astfel ca NASA lucreaza deja la locuintele care ii vor gazdui pe temerari, arata stiridinlume.ro. "Mars Ice Home" este habitatul conceput de NASA, alaturi de castigatorii unui concurs de proiecte, pentru prima misiune umana pe Marte din 2030. Acesta arata ca un iglu si este un excelent izolator impotriva radiatiilor cosmice; in acelasi timp, apa inghetata folosita pentru a ridica structura poate fi utilizata drept carburant pentru nava care va decola spre Terra la finalul misiunii, arataClick.

Bataia pentru un barbat intre doua vedete celebre. Desi este greu de crezut, revista americana "Star" sustine ca cei doi inca se iubesc, chiar daca vedeta este hotarata sa divorteze. Gurile rele spun ca blonda Kate Hudson (37 de ani), fiica frumoasei Goldie Hawn, s-ar fi cuplat in secret cu Brad. Si cum Angelina nu e obisnuita sa piarda usor ce considera ca ii apartine, a avut grija sa ii transmita mesaje de amenintare prin diferiti cunoscuti comuni, noteazaEVZ.

Razbunarea unei femei inselate. A lipit zeci de mesaje prin oras: "Daca este atat de buna in pat, poti sa ramai la ea". O britanica furioasa ca a fost inselata a gasit razbunarea perfecta pe fostul iubit, relateaza Daily Mail. Cel putin 50 de imagini plasticate au fost lipite in mai multe zone din orasul britanic Warwick, starnind curiozitatea trecatorilor care le-au pozat si publicat pe retelele de socializare, anuntaStirile ProTv.