1. Cancanpublica cateva poze sexy "nora" lui Prigoana. Proaspata iubita a lui Silvius, fiul afaceristului Prigoana, da dovada de o transparenta totala, mai ales vestimentar vorbind. Dupa cum rezulta din imaginile intrate in posesia Cancan, ea se imbraca relativ modest, dar se dezbraca, vorba aia, cu mare stil.

2. Excesele lui Britney Spears, cauzate de o afectiune psihica, scrie Gandul. Cu toate ca reprezentantii spitalului sustin ca i-au dat voie sa plece deoarece nu mai reprezinta "o amenintare pentru ea si pentru altii", sunt destule voci care afirma ca Britney sufera de o afectiune bipolara (cunoscuta si sub numele de depresie maniacala) si ca ar trebui sa se afle sub cea mai stricta observatie medicala.

3. Patriarhia e categorica: Elodia nu poate avea mormant, scrie Cancan. Elodia nu va putea avea niciodata parte de o inmormantare, fie si simbolica, atat timp cat trupul ei nu va fi gasit. Acest amanunt, si altele ne-au fost furnizate de insusi purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica.

4. Lazarus spune ca s-a reincarnat dintr-un cavaler al Mesei Rotunde, scrie Click. Cand a atins pentru prima oara o sabie, jurnalistul a simtit ca, in alta viata, a mai manuit o astfel de arma. De aceea, la subsolul vilei sale din Pipera a amenajat o adevarata sala a armelor.

5. La Bogota s-a deschis un muzeu al lenei, scrie Romantica. Vizitatorii au putut vedea canapele asezate in fata unor televizoare, hamace si paturi, orice ar putea fi asociat cu evitarea muncii.

6. Fata sarpe. Unii oameni par facuti din plastilina. Ei sunt in stare sa stea in tot felul de pozitii ciudate, care par imposibile fara sa-ti rupi vreun os. Acesta e cazul unei africance de 18 ani, care poate sta fara nici un efort cu picioarele 'infasurate' in jurul gatului, scrie Libertatea.

7. Orasul Lyon va fi reconstruit in Dubai, scrie Gandul. Desi, inca, nici nu s-a terminat constructia "Luvrului din Abu Dhabi" (copie fidela a celebrului muzeu parizian), Dubaiul nu vrea sa se lase mai prejos si va reproduce orasul Lyon. Un miliardar din Emiratele Arabe Unite pune la bataie 500 milioane euro, ca sa-si vada visul cu ochii. El doreste ca toate stradutele, cafenelele, bistrourile, salile de cinema, scolile si monumentele din inima Lyon-ului sa-i fie construite in marime naturala in desert.

8. Britney Spears ia droguri pentru cai, scrie Cancan. Vedeta a ajuns sa consume tot felul de substante, convinsa ca doar astfel poate ajunge la silueta de invidiat pe care a avut-o candva. Ultima inventie a cantaretei este sa ia medicamente pentru cai. Este vorba despre clenbuterol, un medicament care se administreaza in special cailor de cursa, pentru a-i ajuta sa respire mai usor si pentru tonifierea musculaturii.

9. Victoria Beckham controlata la sani pe scena. Mel B a apucat-o pe Victoria Beckham de san la unul din cele mai recente concerte al fetelor de la Spice Girls. intamplarea a adus zambete pe fetele celor din public, insa si dezamagire pentru ca nu a avut acelasi final ca in cazul lui Janet Jackson, scrie Click.

10. Prostituatele lucreaza si la -10 grade Celsius, scrie Gardianul. Opt femei au fost amendate de politistii comunitari din Timisoara dupa ce au fost gasite in strada, pe un ger de minus 10 grade Celsius, practicand prostitutia.