Cadastrul i-a trimis pe mascati la adresa gresita. O femeie de 67 de ani din Buzau s-a trezit dis-de-dimineata cu mascatii la usa. Oamenii legii i-au rascolit casa in cautare de documente pentru o ancheta de evaziune fiscala. Doar ca cel vizat era vecinul femeii, un fost secretar de stat. Politistii se apara si spun ca au intrat legal in casa femeii. Aveau mandate pentru ambele adrese. In evidenta cadastrului, acolo este inregistrata o singura proprietate, chiar daca spatiul este ocupat de doua case. lexandra Coman locuieste in municipiul Buzau, pe o strada, la numarul 10. La prima ora a diminetii s-a trezit, la propriu, cu politia la poarta. Alexandra Coman: Aud strigand la poarta. Ma uit si imi face semn sa ies afara, un politai si un domn vin la poarta, poarta incuiata, nu am descuiat. Au zis ca ei au primit dispozitie sa faca perchezitie. Si zic: intelegeti ca ati gresit, nu e adevarat, potrivit Digi24.

Faze tariFoto: Colaj foto

Marea Neagra ar ajunge pana la Bucuresti. Cum ar arata Pamantul daca toata gheata s-ar topi. Un site creat de Alex Tingle cu ajutorul datelor oferite de NASA arata cum va creste nivelul oceanelor odata cu topirea ghetei din Antartica si Groenlanda. Poti selecta nivelul cu care ar crestere apele de la 0 la 60 de metri. Conform estimarilor National Geographic oceanele ar creste cu aproximativ 65 de metri daca toata gheata de pe Terra s-ar topi! Orase intregi, chiar si tari precum Olanda, ar fi inghitite complet de ape. Londra, New York, Beijing, Barcelona, intregul stat Florida, Buenos Aires si Rio de Janeiro, toate ar disparea in cazul unui asemenea scenariu! Nici Romania nu ar scapa de efectele devastatoare - Braila, Galati, Calarasi sau Constanta ar ajunge sub ape iar apa s-ar apropia pana de capitala Bucuresti, noteaza Yoda.

SpaceX va "plimba" doi turisti in jurul lunii anul viitor. Doi turisti spatiali sunt pe cale sa faca o excursie in jurul Lunii anul viitor, cu rachetele SpaceX. Elon Musk, seful SpaceX , a anuntat ca turistii in spatiu au achitat deja un o parte din suma consistenta pe care o au de dat pentru aceasta calatorie unica. Cei doi norocosi vor fi supusi mai multor teste si vor incepe pregatirea fizica inca din acest an, transmite CNN. "La fel ca astronautii de pe Apollo, inaintea lor, aceste persoane vor calatori in spatiu purtand cu ele sperantele si visele intregii umanitati, fiind conduse de dorinta omului de a explora universul", se arata pe blogul SpaceX. Pentru decolarea spre Luna, SpaceX va utiliza aceeasi rampa de lansare de la Cape Canaveral, Florida, care a fost folosita si pentru programele din misiunile Apollo, conform Descopera.

La 99 de ani a ajuns la puscarie. Bunicuta Annie, de 99 de ani, din Olanda, a sunat la telefonul de urgenta al politiei spunand ca isi doreste din tot sufletul sa fie incatusata si dusa in arestul politiei. Agentii din Nijmegen-Zuid i-au indeplinit dorinta. Batrana a spus familiei ei ca una din ultimele sale dorinte este sa ajunga la puscarie, ca sa vada cum este. Nepoata sa a inventat chiar si o infractiune la sosirea politistilor. Apoi le-a explicat ca bunica isi doreste sa vada cum e la inchisoare inainte sa moara, desi nu a incalcat legea in viata ei. Batrana a fost foarte bucuroasa cand s-a vazut incatusata si apoi dusa intr-o celula pentru putin timp. Politistii au spus ca se confrunta cu tot felul de ciudatenii in meseria lor, dar asa ceva nu li s-a mai intamplat, scrie Click.

Cum aratau de fapt dinozaurii? Expertii au descoperit detalii despre aparitia primelor pasari. Un dinozaur care a trait acum 160 de milioane de ani avea membrele asemanatoare cu cele ale pasarilor din zilele noastre, spun paleontologii. Expertii sustin ca dinozaurul avea membrele superioare asemanatoare cu aripile pasarilor. Prin utilizarea laserelor cu intensitate inalta, au reusit sa obtina detalii vizibile despre aspectul creaturii, noteaza BBC. Cercetarea a oferit detalii despre originile zborului, despre care se credea ca a evoluat acum 150 de milioane de ani. Michael Pittman de la Universitatea din Hong Kong a declarat ca studiul ofera detalii despre originile pasarilor. ,,In cadrul studiului am utilizat lasere puternice pentru a observa tesutul moale conservat de-a lungul oaselor dinozaurului Anchiornis,'' spune Pittman, conform Descopera.