O femeie a adoptat peste 1.400 de copii. Povestea impresionanta a celei considerate "mama orfanilor".O femeie din India a reusit sa schimbe viata a sute de copii care au fost abandonati de parinti. Femeia in varsta de 68 a adoptat de-a lungul vietii ei peste 1.400 de copii, pe care i-a crescut ca si cum ar fi ai ei. "Mama orfanilor" - asa este cunoscuta Sindhutai Sapkal, in satul Pune din India. Femeia este cunoscuta pentru faptele ei de o bunatate rara. De-a lungul vietii sale, ea a adoptat peste 1.400 de copii. Ajutata de fiica ei si de primul baiat pe care l-a adoptat, Sindhutai a construit patru orfelinate - doua pentru fete si doua pentru baieti. Ea ii primeste astfel pe toti cei care au avut ghinion in viata si au ramas fara parinti. Femeia se ocupa de toate cele patru orfelinate. Nu le ofera doar o locuinta copiilor, ci si dragostea si sprijinul de care acestia au nevoie in viata.Povestea ei de viata este una la fel de impresionanta. Femeia s-a nascut in saracie, iar familia ei nu isi permitea nici strictul necesar. Sindhutai a fost astfel nevoita sa abandoneze scoala, atunci cand era in clasa a patra, relateaza Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Tara care nu mai accepta taierea nici macar a unui copac. De-a lungul ultimilor ani, o serie de companii au decis sa opreasca achizitionarea de bunuri care contribuie la distrugerea padurilor tropicale. Insa, pana in prezent, acest lucru nu a cunoscut angajamente similare din partea guvernelor. Guvernul norvegian a facut primul pas in aceasta directie - nu va mai cumpara produse care sunt asociate cu defrisarile padurilor tropicale. Mai exact, Parlamentul nu va mai incheia contracte guvernamentale cu nicio companie care taie si distruge padurile. Fara indoiala, lemnul reprezinta un material important, utilizat in mii de produse, fara de care nu ne-am putea desfasura la fel de usor activitatile zilnice. Din pacate, mare parte dintre acestea, indiferent daca vorbim de mobilier din lemn sau produse de patiserie cu ulei de palmier, reprezinta rezultatul defrisarii padurilor tropicale la scara larga. Cele mai afectate sunt padurile din Argentina, Bolivia, Brazilia, Paraguay, Indonezia, Malaezia si Papua Noua Guinee. Aceste paduri extinse, ce au fost odata habitatele a sute de specii vii, sunt istorie astazi, anunta Descopera.ro.

O studenta a scapat de inchisoare dupa ce a furat 2 milioane de dolari cu carduri false.Patricia Perez-Gonzalez, o studenta eminenta la stomatologie in varsta de 27 de ani, a fost condamnata cu suspendare dupa ce a furat, impreuna cu iubitul ei, aproape 2 milioane de dolari de la persoane in varsta. Cei doi au cumparat bunuri de valoare pe care ulterior le-au vandut la suprapret in magazinul lor online, Le Fashion Wheels. Cuplul a obtinut informatiile personale ale mai multor persoane cu ajutorul unor complici, cel mai probabil hackeri. Ei au folosit datele pentru a deschide carduri American Express Platinum pe numele victimelor, apoi au cumparat bunuri de lux pe care le-au trimis la adrese temporare, scrie go4it.ro.

Patru pisici sunt filmate nonstop in cadrul unui reality show din Islanda. Care este rolul acestei campanii. Patru mate sunt vedetele unui reality-show transmis de o televiziune din Islanda.Pisicile sunt filmate nonstop din mai multe unghiuri de camerele video instalate in casuta lor. Au zona de luat masa, loc de joaca si chiar paturi supraetajate, ca intr-o locuinta adevarata. Cele mai distractive momente sunt, evident, cele in care nazdravanele se alearga si se joaca. Filmarile au loc sub supravegherea unui veterinar. "Vedetele" emisiunii sunt pisici de la adapost, iar telespectatorii sunt invitati sa le adopte, noteaza Stirile ProTV.

Ritualul bizar al unor curci care se invart in jurul unei pisici moarte. Uneori, cele mai simple animale ne pot surprinde in cele mai bizare moduri. Un grup de curci a fost filmat in timp ce se roteau in jurul unei pisici moarte in mijlocul drumului. Pasarile se miscau atat de ciudat in jurul cadavrului, incat parea ca fac un ritual al mortii. Obisnuim sa vedem curcile intr-o ograda, iar singurul lucru care ne atrage atentia la ele fiind sunetele stridente si deranjante pe care le fac. Acest grup de curci insa, par sa aiba cu totul alte intentii. In jur de 20 de pasari pot fi observate in materialul video de mai jos cum efectueaza miscari circulare aproape perfecte in jurul pisicii moarte. Biologul Debra Kriensky, care a studiat comportamentul curcilor din imaginile filmate, a precizat pentru New York Post ca este intr-adevar ceva neobisnuit, scrie Click.