Descoperire uimitoare in bancomatele din Londra. Hotii folosesc camere de dimensiunea unui varf de ac pentru a inregistra codul pin. Pentru ochiul neantrenat, imaginea de mai jos poate parea una obisnuita, care reprezinta milioanele de ATM-uri pe care oamenii le folosesc pentru a extrage bani. Dar in acestea exista gauri minuscule in plastic care ascund o informatie tulburatoare despre strategiile sofisticate ale hotilor, informeaza Daily Mail care publica mai multe imagini cu dispozitivele minuscule folosite, citeaza descopera.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Transformarea uluitoare a unui om al strazii dupa vizita la frizerie. A inceput sa planga cand s-a vazut in oglinda. Jose Antonio, care locuieste pe strazi de 25 de ani si isi castiga banii pentru mancare parcand masini, a primit cadou de la un salon din Palma de Mallorca o transformare completa. Barbatul, de 55 de ani, a intrat in salon cu parul lung, alb si barba incalcite si a iesit complet transformat, tuns dupa ultima moda, vopsit, pensat, aranjat. Proprietarul salonului i-a facut cadou si o tinuta potrivita pentru noul look. Cand s-a vazut in oglinda dupa transformare, Jose a inceput sa planga de emotie, potrivit stirileprotv.ro.

Cum raspandeau prostituatele sifilisul in Rusia. Povesti despre bordeluri si sclavie sexuala. Surprinzator sau nu, femeile detineau majoritatea bordelurilor. Ele aveau varste cuprinse intre 30 si 60 de ani si locuiau in respectivele locuri. Matroanele, asa cum sunt ele cunoscute publicului larg, trebuiau sa inregistreze fetele la comisiile statului si aveau obligatia de a mentine ordinea in bordel si sa se asigure ca angajatele repsecta regulile de igiena si ca au mereu documentele la zi. Astfel, pentru toate aceste lucruri, matroana lua doua treimi din castigul unei prostituate. Nu putine au fost cazurile cand matroanele le tratau ca pe niste sclave pe tinerele prostituate, lunandu-le toti banii, potrivit Historia.

O tanara model din Statele Unite a murit dupa ce a fost lovita de tren in timpul unei sedinte foto. Fredzania Thompson, de 19 ani, a fost lovita de un tren in Texas, in timp ce isi facea poze pe calea ferata, vrand sa-si relanseze cariera. Politistii spun ca aceasta statea la intersectia a doua sine, cand un tren s-a apropiat. Atunci s-a dat la o parte fara sa-si dea seama insa ca un alt tren vine din directia opusa si a fost lovita in plin, potrivit stirileprotv.ro.