1. O britanica sustine ca a experimentat placeri sexuale de toate felurile si le descrie, cu lux de amanunte, intr-o carte intitulata Dictionarul orgasmelor care numara nu mai putin de o suta de rubrici, afirma Cancan.

2. O banda de hoti din Rusia a reusit sa fure un intreg pod de otel, de 200 de tone, fara ca nimeni sa observe ceva, noteaza Gandul.

3. Un caine labrador de trei ani, care apartine unui vanator austriac, a fost internat intr-o clinica veterinara, avand 1,6 grame de alcool in sange, afirma Click.

4. In cadrul unui interviu televizat cantareata Mariah Carey a declarat ca mai bine s-ar urca pe scena cu un porc decat cu starul muzicii latino J-Lo, scrie Click.

5. Ministrul francez al justitiei, Rachida Dati a primit un pachet ce continea un deget taiat si o scrisoare. Se pare ca ca expeditorul este un fost patron de frizerie, cu probleme legale si de afaceri, afima Gandul.

6. Paris Hilton vrea sa dea lovitura si pe micul ecran. Starleta si-a propus sa apara in show-ul TV "The L Word", dedicat problemelor din comunitatea lesbiana, sustine Cancan.

7. Cel mai mare televizor cu plasma din lume are un diagonala de 3,81 metri si a fost conceput de compania japoneza Panasonic, informeaza Libertatea.

8. Kevin Fedeline, fostul sot al lui Britney Spears, s-a convins ca vedeta are grave probleme psihice, dupa ce a primit din partea acesteia o propunere socanta: Britney s-a oferit sa-i cumpere pe cei doi copii pe care ii are cu Federline contra sumei de 100 de milioane de dolari, sustine Gardianul.

9.Un om de afaceri din Mississippi va trebui sa plateasca despagubiri de 750.000 de dolari unui barbat caruia i-a “furat” sotia, relateaza Click.

10. Fumatorii din Franta nu au prea multe motive de bucurie. Ei vor fi obligati sa fumeze in locuri special amenajate, niste cabine in care stau inchisi ca intr-o cusca, scrie Cancan.