Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, crede ca echipa sa a fost mai buna decat FCSB, chiar daca a pierdut cu 3-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

Declaratiile controversate nu au lipsit:

  • FCSB nu a avut ocazii
  • Luna cadourilor. Intrebati-l pe Iliev cate mingi a avut de aparat. a scos o mine a lui Alibec, care a sarit inapoi. A fost un penalty cadou - nu stiu daca a fost corect acordat
  • Noi am avut ocazii mai multe si am ratat mult.
  • Fara Alibec si Boldrin, FCSB nu ar bate pe nimeni
  • Voi face tot ce tne de mine ca sa impiedic FCSB sa fie campioana (sursa DigiSport)

Neuronul stingher

Neuronul stingher

Foto:

Dupa primul gol al Stelei, Sumudica a adus time-outul si in fotbal si si-a adunat jucatorii la marginea terenului pentru a-i incuraja si a le transmite sfaturi, partida fiind intrerupta circa un minut.

Marius Sumudica a dezvaluit ca UEFA l-a amendat dupa declaratiile facute inainte de meciul cu Gent, din 16-imile Europa League. Antrenorul Astrei a fost amendat cu 5.000 de euro dupa declaratiile facute la adresa arbitrului olandez care a arbitrat meciul retur cu Gent, scor 0-1, potrivit gsp.ro.

Cristian Sapunaru: Niciodata in cariera nu am mai patit sa joc atat de slab. Parca mi-a dat cineva o lumanare si mi-a pus-o invers.

Nici Reghecampf nu s-a lasat mai prejos si a numarat spectatorii ca Pristanda steagurile: "S-a vazut ca suntem adevarata Steaua. Prezenta extrem de mare a oamenilor la meci arata asta".

N.R. Pe stadion au fost doar putin peste 8.000 de spectatori, sub media Stelei de acum 3-5 ani de zile (ex: 2013/2014, cand Steaua a incheiat doar pe locul 3 -medie de 9.183, record de 50.224 de persoane la meciul cu FC Brasov; in 2012/2013 media era de 14.061 spectatori/meci)

Becali nu a ratat nici ocazia de a-l ironiza din nou pe Florin Talpan, juristul CSA. "Vezi, Talpanica, o sa te dau pe mana lui Sumudica!", a strigat Becali dupa meci. (gsp.ro)