De cati oameni e nevoie sa-i pui o plomba leului.Cand pacientul are peste 200 de kilograme si canini de 4,2 centimetri, te gandesti de doua ori inainte sa-i zici "gura mare"! Si cum leul Kwame de la Gradina Zoo din Miami avea nevoie urgenta de o vizita la dentist, iata cat de dificila a fost obturarea de canal! Kwame are 9 ani si este una dintre vedetele gradinii Zoologice din Miami. De mai bine de cateva luni, leul de peste 200 de kilograme nu se mai atingea de mancare si era suparat din cale afara, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O fata de 12 ani a fost obligata sa abandoneze un concurs de sah fiindca rochia ei era considerata prea "seducatoare".O fata, in varsta de 12 ani, din Malaysia a fost obligata sa se retraga de la un turneu de sah din cauza faptului ca rochia pe care o purta a fost considerata "prea seducatoare" de catre oficiali. Intr-o postare pe Facebook, atrenorul de sah al tinerei si-a exprimat indignarea fata de ceea ce s-a intamplat la turneul din orasul Putrajaya, Malaysia, potrivit Metro. El a spus ca fata a ramas "extrem de socata si rusinata" cand oficialii turneului i-au facut reprosuri in timpul unei partide de sah, noteazaStirile ProTv.

Dai 760 $ si ai cubul de gheata perfect.A fost inventata masinaria care isi face "cubul de gheata perfect", numai ca acesta are forma unei sfere. Compania americana Hammacher Schlemmer a inventat aparatul de 760 $ (3.162 lei) care prepara gheata necesara pentru un pahar de whiskey in mai putin de un minut. Biluta de gheata are diametrul de 6,3 centimetri. Aparatul este din aluminiu, imbracat intr-un strat de cupru, arataClick.

Selectati la "Kiss cam", o femeie si fiul ei au avut o reactie de-a dreptul amuzanta.Un moment stanjenitor a avut loc la un meci de baschet din SUA, atunci cand o femeie si fiul ei au fost pusi intr-o situatie neplacuta. Incidentul a avut loc cand cei doi au fost selectati la "kiss cam". Acest lucru implica o camera de filmat care scaneaza spectatorii, inainte ca un cuplu sa fie ales la intamplare, potrivit Daily Mirror Apoi, cei doi parteneri sunt incurajati sa se sarute, pentru a primi aplauze sau critici din partea celorlalti spectatori, relateazaStirile ProTv.

Mancarea nu se prinde daca o gatesti in pielea goala. Cu asa bucatareasa nici un barbat nu mai iese din bucatarie! Fotomodelul Jenny Scordamaglia, de 28 de ani, din Miami, Florida, SUA, adora sa gateasca, numai ca nu ii plac deloc hainele. Asa ca a renuntat complet la textile si si-a facut emisiune de gatit la Miami TV. Jenny s-a nascut la 16 septembrie 1988 in New Jersey si cand avea doar trei luni s-a mutat cu parintii in Uruguay. La 13 ani s-a mutat inapoi in SUA si la 15 ani a devenit fotomodel. In 2007, cand avea 18 ani, si-a facut propria emisiune la Miami TV, potrivitClick.