Tatuajele care ne pot salva viata cand isi schimba culoarea. Cercetatorii de la universitatile MIT si Harvard au colaborat pentru a crea cerneala pentru tatuaje care ne poate indica informatii despre sanatatea noastra. Cerneala traditionala folosita in tatuaje ar putea fi inlocuita in curand cu biosenzori de metabolism care isi modifica culoarea in functie de schimbarile din organismul nostru. De exemplu, ne poate alerta atunci cand creste sau scade prea mult nivelul zaharului sau sodiului din sange. Aceste tatuaje se afla inca in faza de teste preliminare urmand ulterior sa fie testate pe oameni, anunta Digi 24.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie si-a fracturat gatul dupa ce a stranutat. Ce s-a intamplat la o diferenta de 5 ani, dupa ce a ras. O femeie din Australia si-a fracturat gatul in urma cu cinci ani, in urma unui stranut, iar acum a suferit aceeasi fractura, dar din cauza faptului ca radea. Monique Jefrrey, in varsta de 33 de ani, din Melbourne se afla in pat, in martie 2012, cand a stranuntat dintr-o data, iar o vertebra i s-a fracturat. Monique de-abia a mai putut sa se miste. Totusi, a reusit sa-i trimita un mesaj sotului ei, Sam, cerandu-i ajutor. Ea a fost transportata de urgenta la spital. Monique a avut gatul imobilizat intr-un guler cervical, timp de 3 luni si jumatate, dispozitiv folosit pentru a-i readuce vertebra in pozitia initiala. Anul acesta, in aprilie, Monique si-a fracturat gatul pentru a doua oara, in acelasi loc, scrie Stirile ProTV.

Un tanar din Tagu Jiu si-a tatuat Coloana Infinitului. A stat cinci ore in salonul de tatuaje. Un targujian in varsta de 22 de ani, care traieste si munceste de mai multi ani in Italia, si-a tatuat pe brat unul dintre simbolurile Gorjului si Romaniei: Coloana Infinitului, opera marelui Brancusi. Tatuajul sau mai putin obisnuit a fost realizat, scrie, Impact in Gorj, tot de un roman, dar intr-un salon de tatuaje din Italia, reproducerea pe piele a operei lui Constantin Brancusi durand cinci ore. "Am facut tatuaj in Italia, artistul fiind un roman de-al nostru, pasionat si el de istorie, cu o experienta de aproape 24 de ani in domeniul tatuajelor si imi este prieten drag. Numele lui este Serban Marius Dorin si este din Deva. Toata lucrarea a durat 5 ore jumate cu mici pauze deoarece sunt fumator. Am mai vazut lucrari facute de el cu lupul dacic si luptatori daci, dar se pare ca eu am fost primul care a ales sa isi tatueze Coloana Infinita", a declarat, pentru sursa citata, Ionut Andrei Pirvulescu. Acesta si-a mai tatuat pe brat lupul dacic, dar si un chip de dac, relateaza Libertatea.

Un partener al NASA este ,,absolut convins'' ca extraterestri traiesc in prezent pe Pamant. ,,Sunt chiar sub nasul nostru''. Unul dintre partenerii NASA a declarat ca ,,este absolut convins'' de existenta extraterestrilor, acestia traind alaturi de oameni pe Pamant. Robert Bigelow, un antreprenor care lucreaza in parteneriat cu Nasa, a sugerat ca pe Pamant sunt prezenti extraterestrii, acestia aflandu-se ,,chiar sub nasul nostru''. Bigelow a facut anuntul in timpul unui episod al emisiunii 60 Minutes ce a prezentat munca sa in parteneriat cu agentia spatiala. Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvolta o sonda expandabila pentru oameni care se poate umfla pentru a furniza spatiu locuibil in viitor. Tehnologia a fost testata anterior in calatoriile catre Statia Spatiala Internationala, cele doua organizatii cooperand pentru viitoarele misiuni. In timpul unui episod al emisiunii amintite mai sus, Bigelow si-a exprimat opinia despre existenta extraterestrilor, el sustinand ca OZN-urile au venit pe Pamant, extraterestrii fiind prezenti printre oameni. ,,Sunt absolut convins ca extraterestrii exista,'' afirma el. ,,A fost si inca exista o prezenta a extraterestrilor pe Pamant. Si am cheltuit milioane si probabil voi cheltui mai mult decat orice individ din Statele Unite ale Americii pentru dovedirea existentei acestora,'' a adaugat el, potrivit descopera.ro.

Toate scuzele pe care le folosesc barbatii care se masturbeaza in public. Masturbarea in public e foarte perversa din cauza ambiguitatii. Intr-o scena din primul sezon al serialului Master of None, un tip care se masturbeaza in public e prins si sustine ca nu facea decat sa-si traga fermoarul la jacheta. Din fericire, acuzatorii lui au si dovezi video, asa ca cetateanul e arestat. Conform raportelor, politistii ii tot intreaba pe masturbatori ce faceau si de ce. Sunt intrebari la care e greu sa raspunzi daca nu te masturbai, de fapt. Toti ne mai tinem mainile in proximitatea zonei genitale din cand in cand, dar probabil am suna defensivi cand am incerca sa-i explicam asta unui politist. Apoi, cand oamenii chiar se masturbeaza, tind sa nu spuna adevarul. In fine, iata ce au zis oamenii prinsi ca se masturbau in public, cand au fost luati la intrebari: In decembrie 2010, Steven Hartsel, manager municipal al orasului Houston din Michigan, a fost prins ca se uita la o femeie si se masturba ascuns dupa camioneta lui. Mai tarziu, Hartsel a declarat in fata unui juriu, conform ziarului Daily Telegram, ca "avea in poala un sandvis din care se straduia sa extraga ceapa si ca asa se explica miscarile pe care le-a descris femeia". Hartsel a fost achitat, scrie Vice.