O femeie a dat nastere propriului frate. Jacky Edwards (47 de ani) a ajuns in situatia in care nu a mai putut sa poarte in pantece in mod natural un copil. Din fericire pentru ea, fiica sa, Katherine (30 de ani) s-a oferit sa dea o mana de ajutor, fiind ea mama surogat. In urma cu 12 ani, Jacky a suferit o trauma in timpul nasterii celui de-al cincilea copil, fiind nevoita sa faca histerectomie, dupa cum precizeaza Daily Star. Ea a ramas vaduva la varsta de 40 de ani si a fost mult timp convinsa ca nu va mai aduce pe lume inca un copil, dar pana in 2013, cand l-a intalnit pe chimistul Paul (48 de ani), care a determinat-o sa se razgandeasca. Cei doi s-au indragostit si s-au casatorit, iar intr-un final, au decis sa aiba un copil impreuna, dar ea se afla in imposibilitatea de a mai da nastere, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Au comandat o pizza prin serviciul de livrari al Uber. Ce au primit in schimb i-a facut sa fuga din casa. Un cuplu din orasul canadian Toronto s-a plans de serviciile Uber Eats, dupa ce au comandat doua pizza si sucuri. Au primit in schimb doua sandvisuri mucegaite - unul dintre ele pe jumatate mancat - si o salata veche, toate puse in caserole deja deschise si insotite de tacamuri de plastic cu urme de utilizare. In plus, comanda a venit cu o intarziere de jumatate de ora, spun Anna Kotlikova si Blake Weinzettl, a caror plangere a dus la o ancheta a Uber asupra serviciilor sale de livrare. "Era un miros ingrozitor", a povestit Kutlikova pentru CBC, "am iesit din casa de miros. Nu stiu de unde a luat soferul acea punga maro misterioasa, pe care nu era nici macar numaru comenzii noastre", potrivit Stirile ProTV.

La 19 ani, isi vinde virginitatea pe Internet. O alta domnisoara sexy anunta pe Internet ca isi vinde virginitatea pentru un pret de 170.000 de euro. Tanara mentioneaza ca 'este dispusa sa faca orice" si este dispusa sa isi vanda corpul oricui poate oferi aceasta suma sau mai mult. Impune totusi cateva conditii. Misterioasa blondina, in varsta de 19 ani, care nu si-a fotografiat si chipul, a publicat anuntul si mai multe poze super-sexy cu ea pe un site denumit Locanto. Ea locuieste in Sydney (Australia) si are o oferta de nerefuzat pentru domni: sa-si vanda virginitatea. "Buna, sunt o fata de 19 ani care doreste sa-si vanda virginitatea", isi incepe tanara anuntul. Mentioneaza ca are 1,61 m inaltime, 43 de kilograme si un "corp atletic", potrivit The Sun. Lucrurile nu sunt insa atat de simple, informeaza Click.

A dorit sa-i faca o surpriza romantica fostului iubit, insa totul s-a incheiat cu interventia politiei. O tanara de 27 de ani din statul american Florida a dorit sa-i faca o surpriza fostului iubit, insa, in cele din urma, ea a fost cea surprinsa. Tanara, pe numele sau Krystina Joy Rivera, nu a reusit sa depaseasca episodul despartirii de fostul sau iubit si s-a gandit la un plan de-al recuceri. Fara sa se gandeasca la consecinte, Krystina a dat buzna in casa fostului ei iubit, cu gandul ca va petrece cu acesta o noapte romantica. Insa, planurile sale au fost date peste cap, atunci cand a observat in patul fostului ei iubit o alta femeie. Atunci Krystina, cuprinsa de gelozie, a lovit-o pe "rivala" sa, Julie Thomas. Tanara agresata sustine ca nu a avut timp sa reactioneze, nici macar "sa spuna ceva", conform Stirile ProTV.

"Orasul Leului", descoperit intact sub ape dupa 1.341 de ani. Un oras, vechi de 1341 de ani, care era scufundat la o adancime de peste 40 de metri in apa, a fost descoperit din China. Exploratorii subacvatici au gasit un orasul ascuns pe fundul unui lac din zona Muntelui celor Cinci Lei. Cetatea din adancuri a fost supranumita "Orasul Leului" si face parte dintr-un labirint de temple albe, monumente memoriale, drumuri pavate si case, si formeaza o adevarata Atlantida in China. "Orasul Leului" a fost protejat de soare, vanturi si ploi. Cetatea a fost conservata de capsula timpului, aproape toate constructiile sale ramanand intacte, inclusiv grinzile si scarile din lemn, noteaza descopera.ro.