Acest tanar nu s-a spalat niciodata pe dinti. Cum arata dantura lui.Tanarul, al carui caz a fost prezentat in cadrul unui show celebru in Marea Britanie, care se identifica drept Jay, spune ca nu a fost incurajat niciodata sa se spele pe dinti, astfel ca, la 21 de ani, a ajuns exemplul care arata cat de periculoasa este o dantura neingrijita, scrie Gandul. Jay nu s-a spalat niciodata pe dinti si admite ca, de-a lungul timpului a mancat alimente nesanatoase, a baut sucuri carbogazoase si a ajuns intr-o stare incredibila in ceea ce priveste dantura sa. Desi a vazut ca dintii lui incep sa se degradeze, tanarul a dezvoltat o teama de a merge la dentist si a lasat situatia sa se inrautateasca, relateazadescopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat din SUA si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod cu totul special.Surpriza a venit dupa ce a fost tras pe dreapta de un politist si retinut. Nu este partea frumoasa a unei povesti triste, ci scenariul unei farse pe care barbatul i-a jucat-o iubitei. Chiar si asa, ea a spus "da". Si chiar a fost o misiune speciala. Politistul a tras pe dreapta o masina si l-a retinut pe sofer intrucat, chipurile, nu avea permis. "Asta s-a intamplat in locul unei seri obisnuite in oras, cand Sarah credea ca va veni aici sa manance inghetata. Nu e deloc suparata. Din contra, spune ea, umorul si farsele, precum cererea in casatorie, face ca relatia lor sa fie atat de puternica", a spus Madisen Keavy, citata deStirile ProTv.

Ford cu... surprize: Ce au gasit politistii in autoturismele Fusion din SUA.Ford este unul dintre cei mai vechi si mai mari producatori de automobile din lume. Fabricile constructorului american se situeaza in mai multe tari, printre care si Romania, dar si Mexic. Ei bine, autoturismele Fusion produse in statul din America Centrala si apoi comericalizate in SUA au venit cu ceva in plus atunci cand au trecut granita. Un dealership de Ford din Ohio a semnalat politiei o problema mai putin obisnuita cu autoturismele Fusion. Se pare ca acestea erau pline cu marijuana in valoare de un milion de dolari. Ele sunt investigate in prezent de Drug Enforcement Administration (DEA), agentia americana antidrog, potrivitPlaytech.

Praful din casa ne poate ingrasa.Cantitatea de praf de doar trei micrograme poate afecta celulele umane, se arata intr-un nou studiu al American Chemical Society, potrivit The Independent. Cantitati mici de praf de casa care contin compusi ai poluantilor de mediu ar putea juca un rol in dezvoltarea celulelor grase, potrivit unui articol postat de The Independent. Cercetatorii de la Societatea Americana de Chimie au descoperit ca anumiti compusi, numiti compusi estrogenici perturbatori (EDC), gasiti in praful din casa, pot stimula cresterea si dezvoltarea celulelor grase din organism. In cercetarea efectuata, celulele adipoase au acumulat un tip suplimentar de grasimi numite trigliceride, ca rezultat al includerii prafului de casa in vasele de laborator Petri, scriedescopera.ro.

Un om al strazii i-a oferit unui barbat incaltamintea sa, pentru ca acesta sa poata intra intr-un magazin.Jonathon Byles i-a oferit pantofii sai lui Akbar Badshah, in varsta de 36 de ani, deoarece a considerat ca "asa se face", noteaza jurnalistii de la Metro. Lui Badshah nu i s-a permis intrarea intr-un magazin din Manchester intrucat acesta purta sandale. Refuzul angajatilor magazinului nu l-a descurajat pe barbat, care trebuia sa faca de urgenta cumparaturi pentru ziua sotiei sale. Byles a decis sa-l ajute. "Nu este chiar atat de greu sa fii un om bun si mi-am aratat respectul fata de ceilalti. Nu m-a costat nimic", marturiseste omul strazii, noteazaStirile ProTv.