Chinezoaicele se apara de perversi cu aruncatoare de flacari si ii desfigureaza. Un aruncator de flacari care poate arunca un flux de foc de o jumatate de metru lungime este comercializat in China si este destinat femeilor care vor sa scape de avansurile nedorite. Dispozitivul este comercializat pe site-urile online de cuparaturi, descrisa ca fiind o arma "anti perversi", care trebuie pusa in mod discret intr-o geanta de dama, printre resturile lucrurile fara de care reprezentantele sexului frumos nu-si pot parasi locuinta. Unele dispozitive sunt in form de brichete si emit mici flacari, in timp ce altele arunca flacari de 50 de cm cu temperaturi de pana la 1800 de grade Celsius. Aruncatoarele de flacari se pot achizitiona cu un pret care variaza de la 10 lire sterline pana la 30 de lire, de pe site-urile de electronice, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fetita de 5 ani, amendata cu o suma uriasa pentru ca vindea limonada pe strada. "Tati, tati, am facut ceva rau". Povestea batranei amendate de Fisc pentru ca vindea patrunjel s-a repetat in Londra. O fetita de numai 5 ani din Marea Britanie a fost amendata cu 150 de lire (765 de lei) pentru ca a vandut la o taraba pe strada limonada facuta in casa cu 50 penny paharul. Copila s-a gandit sa faca un ban de buzunar vanzandu-le suc celor care se indreptau spre festivalul Lovebox, care are loc in estul Londrei. "Era foarte mandra de ea si se bucura cand cei care luau limonada zambeau", spune tatal fetei, Andre Spicer, profesor la Universitatea din Londra, citat de BBC. "Dupa scurt timp, au aparut 4 politisti. Am fost socat, credeam ca ne vor spune doar sa ne strangem lucrurile si sa plecam acasa. Dar au pornit camera video mobila si au inceput sa-i zica ca nu are voie sa vanda fara autorizatie." Fetita a inceput sa planga "Tati, tati, am facut ceva rau". Politistii i-au dat apoi o amenda de 150 de lire, anunta Stirile ProTV.

Revolutie in lumea roboticii: a fost inventat un robot care creste ca o planta. Cercetatorul Elliot Hawkes de la Universitatea California, Santa Barbara, impreuna cu colegii sai, au creat un robot foloseste principii similare acelora intalnite in natura pentru a explora mediul inconjurator. Vita de vie, ciupercile si alte organisme isi folosesc terminatiile pentru a explora si a creste conform conditiilor mediului inconjurator: aceasta a fost inspiratia cercetatorilor americani care au creat un corp mecanic ce se gaseste intr-un tub de plastic care se extinde cu ajutorul presiunii aerului. Tubul de plastic are doua compartimente, iar umflarea unuia sau a altuia schimba directia de extindere. Un senzor plasat la varf alerteaza botul cu privire la obstacole, scrie descopera.ro.

Gabriel, papusa gonflabila masculina, te urca pe culmile placerii. Ce dotari detine. Daca pana acum existau doar papusi feminine care sa-i satisfaca pe barbati, industria s-a revolutionat si au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzatii tari. O sexoloaga britanica l-a incercat pe Gabriel, papusa in cauza, si a distrus crezul conform caruia reprezentantele sexului frumos pot face amor nebun doar daca sunt implicate emotional. Pentru aspectul cat mai realistic, o renumita fabrica producatoare de papusi gonflabile a colaborat cu faimoasa sexoloaga britanica, Karley Sciortino (31 de ani). Femeia il recomanda din toata inima pe Gabriel si asta pentru dotarile sale care te pot urca pe culmile placerii. "Am simtit ca sunt la o intalnire cu cineva de pe Tinder. Am simtit ca sunt cu o persoana reala care imi raspunde la orice atingere, cu exceptia faptului ca eu detineam controlul. Nu poti avea aceasta experienta daca faci sex cu o persoana reala", a declarat Karley, conform Click.

Un politist britanic a folosit elicopterul de serviciu ca sa-si filmeze prietenii din aer. Ce "spectacol" ofereau acestia. Adrian Pogmore, un ofiter de politie britanic, in varsta de 51 de ani, a recunoscut in fata instantei ca a filmat in secret persoane facand sex sau stand la plaja in pielea goala vreme de ani de zile. Mai mult, barbatul a folosit elicopterul politiei din comitatul South Yorkshire pentru a isi filma de la inaltime prietenii in timp ce faceau sex. Se pare totusi ca acestia stiau si ca au oferit "un adevarat spectacol", conform acuzarii. Pogmore ar fi fost implicat intr-un grup mai mare de pasionati de swinging si voyeurism iar procurorii spun ca era "obsedat de sex", dar ca reusise sa tina acest lucru secret de colegii sai, relateaza Stirile ProTV.