1. Un sri-lankez de 80 de ani a fost eliberat din închisoare după 50 de ani de detenţie preventivă fără proces, fiind uitat complet de administraţia penitenciară, relatează Gandul.

2. Ghulam Sabbir, de 27 de ani, priveste lumea de la inaltimea de 2 metri si 80 de centimetri, fiind astfel cel mai inalt om din lume, informeaza Libertatea.

3. Trouble, catelusa care a mostenit 12 milioane de euro de la stapana ei, miliardara americana Leona Helmsley, are din nou nevoie de o ingrijitoare, dupa ce patrupedul a renuntat la serviciile bonei romance Zamfira Sfara, afirma Libertatea.

4. La sfârşitul săptămânii trecute, la New York s-a desfăşurat, pentru al şaptelea an la rând, o manifestare cu totul neobişuită. Sute de locuitori ai metropolei au renunţat la pantaloni şi s-au plimbat cu metroul doar în chiloţi. Scopul acestei plimbări neobişnuite este ca americanii să mai uite de grijile cotidiene şi să se bucure de clipele neprevăzute din viaţă, scrie Click.

5. Un designer chinez susţine că invenţia lui, o casă pe bicicletă, va rezolva problema celor fără locuinţă. Kacey Wong a pus la punct un triciclu care transportă o mică locuinţă. “Casa” e dotată chiar şi cu un pat, în ea încăpând fără probleme o persoană, noteaza Click.

6. Viata Georginei Beyer, primul parlamentar transsexual din lume va deveni in curand scenariu de film, scrie Cancan.

7. Cel mai controversat jucator din istoria Loteriei, Stelian Ogica, a castigat, in weekend, 449 de lei la categoria a treia de la 6/49, noteaza Cancan.

8. Dan Diaconescu a hotărât să mute OTV în cel mai select cartier al Bucureştiului, vizavi de Parcul Herăstrău. Aici va ocupa un bloc întreg, informeaza Atac.

9. Primarul satului Balasineşti din raionul Briceni, Republica Moldova, nu ascunde faptul că este cetăţean a patru ţări, printre care al României şi Statelor Unite, în pofida legii moldovene care interzice persoanelor cu dublă cetăţenie să acceadă la funcţii publice, scrie Atac.

10. In timp ce pacientii sunt lasati sa astepte cu orele Nicolae Guta a inchiriat o ambulanta ca sa filmeze o manea, afirma Cancan.