Cele mai ravnite joburi! Sunt platiti regeste sa se distreze. Toamna se numara bobocii si incepe sezonul de angajari! Pentru unii toamna vine cu gustul amar al vacantei care tocmai s-a incheiat si cu consolarea unor amintiri de neuitat. Insa imaginati-va ca locul de munca si vacanta s-ar putea contopi? Da, exista in lume oameni platiti sa se distreze, sa guste inghetata, sa se dea pe tobogan sau sa stea in vacata pe o insula exotica. Si, ca tacamul sa fie complet, va mai spunem si ca sunt platiti regeste, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sotia lui a strigat numele altui barbat in timp ce faceau sex. Ce a urmat este infiorator. Fidel Lopez, un cetatean in varsta de 26 de ani din Miami ( Florida) a pledat vinovat in fata judecatorilor in timpul procesului in care era acuzat de moartea iubitei sale. Acesta a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a omorat-o pe Maria Nemeth, o femeie in varsta de 31 de ani, in cel mai oribil mod, potrivit Realitatea.net.

Observi ceva ciudat la pictura asta? Cum a fost posibil ca un smartphone sa apara intr-o imagine creata in 1937! Tabloul "Mr. Pynchon and the Settling of Springfield" traieste o perioada de glorie in aceste zile. In el apare un indian, care pare ca tine in mana un telefon, ba chiar il foloseste ca atare. Actiunea din pictura e bazata pe evenimente reale din 1630. Prezinta intalnirea dintre membrii a doua triburi importante din New England, Pocumtuc si Nipmuc, si colonisti englezi. Continuarea pe Antena1.ro.

Fenomenul bizar despre care a vorbit toata lumea a fost explicat. De ce au devenit cainii din Mumbai albastri. Maidanezii care strabat strazile din Mumbai, au uimit si confuzat pe toata lumea dupa ce au inceput sa isi schimbe culoarea si sa devina albastri, potrivit express.co.uk. Fenomenul care i-a pus pe ganduri pe localnici a fost explicat de specialisti. Din pacate, nu a fost vorba despre aparitia unei noi rase canine, ci de o transformare venita pe fondul unor reactii adverse cauzate de contactul cu deseurile din raul Kasadi, din districtul Navi al orasului, aflam din Libertatea.

Aceasta tanara nu a avut menstruatie pana la 18 ani, iar cand a mers la medic a primit o veste socanta. Familia unei fete care s-a nascut fara vagin a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru ca fiica lor sa se poate opera pentru a putea face sex cu prietenul ei. Pana acum cativa ani, tanara nu stia de boala ei. Ea a mers pentru prima data la ginecolog la 18 ani pentru ca nu avusese inca prima menstrutie. Atunci, medicul a decis sa-i faca o ecografie si in numai cateva minute i-a dat vestea, scrie RTV.net.