Momentul in care un barbat e calcat in picioare de elefantul cu care a vrut sa faca un selfie. Incidentul s-a petercut in Kuanrmunda, India si a fost filmat de martori. Victima, un barbat de 50 de ani, si-a dorit un selfie cu elefantul. Animalul a inceput sa fuga spre el, insa barbatul s-a impiedicat si a fost calcat in picioare. A murit in drum spre spital, potrivit stirileprotv.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Soarele s-a dezlantuit. Doua explozii solare de proportii au avut loc, una fiind cea mai puternica din ultimii 11 ani.Cand ar putea ajunge radiatiile pe Pamant. Cele doua explozii solare au fost inregistrate in clasa X, cea mai puternica categorie de furtuna cu soare. Potrivit SWPC, eruptiile de miercuri au perturbat puternic comunicatiile radio de pe Pamant. Aceasta a dus la o "zona larga de intreruperi, pierderea contactului de pana la o ora in partea (luminata) de soare a Pamantului" si a lovit sistemele care sunt utilizate pentru navigatie, scrie descopera.ro.

Barbatul care s-a umflat dupa o scufundare. Ce s-a intamplat cu corpul sau. Medicii au elucidat cazul. Alejandro Ramos Martinez este un pescar din Peru care a suferit o accidentare. Barbatul este pescar si singura lui sursa de venit o reprezinta capturile sale. Din cauza faptului ca s-a ridicat prea repede de la adancimea la care se afla, corpul a fost ranit din cauza presiunii. Pieptul, bratele si abdomenul s-au dublat in marime, iar acum medicii incearca sa-l trateze, potrivit Ciao.

Voyager 1, dupa 40 de ani: ce mesaj transmite, in romana, extraterestrilor. Pe 1 septembrie, Voyager 1 se afla la peste 20,87 miliarde de kilometri de Pamant, adica de peste 139 de ori distanta de la Terra la Soare. In schimb, Voyager 2 se afla la aproape 17 miliarde de kilometri fata de planeta de origine.Ceea ce nu multi stiu este ca cel doua sonde au incorporate un soi de capsula a timpului, cu un disc de fonograf, realizat din cupru placat cu aur, cu diametrul de 30 cm. Pe acesta sunt imprimate mesaje si sunete, scopul lor fiind sa relateaze altor civilizatii din spatiu povestea si cultura Terrei, scrie Playtech.

Ce spun turistii straini despre berea romaneasca. Principala calitate: pretul. La jumatate de pret fata de Polonia si de 5 ori mai ieftina decat in Franta si in Suedia, berea devine rapid un atu urias in promovarea turistica a Romaniei. Strainii care ne viziteaza se declara surprinsi ca varietate, dar si de faptul ca nu facem rabat de la calitate. Si nu spun asta doar la o halba, ori cercului lor de prieteni, ci lumii intregi, pe cele mai vizitate site-uri de recomandari. Cele mai recente cifre arata ca si romanilor le este sete des, si consuma, in medie, peste 80 de litri de bere pe an, potrivit stirileprotv.ro.