S-a imbracat in bani si i-a impartit cu ceilalti. Argentinianca Victoria Xipolitakis, de 31 de ani, a devenit un fotomodel Playboy de succes. Dupa ce a castigat bani foarte usor, datorita frumusetii sale, ea s-a gandit sa imparta si altora din dolarii sai. Astfel, recent, Victoria si-a facut o costumatie din bancnote americane si a iesit la plimbare prin New York ca sa le imparta la oamenii fara adapost. A colindat strazile si statiile de metrou pentru a oferi banii de pe costumul sau, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Florence, asteroidul urias care a trecut recent prin apropierea Pamantului, are propriile sale Luni. Recent, asteroidul Florence a zburat pe langa Pamant la o distanta de 7 milioane de kilometri. NASA a catalogat asteroidul ca fiind cel mai mare aflat la o distanta atat de mica de Pamant. Marimea asteroidul este atat de impresionanta incat are propriile sale Luni de dimensiuni reduse, conform imaginilor radar obtinute de NASA, informeaza Science Alert. ''Desi multi asteroizi au trecut mult mai aproape de Pamant decat Florence, acesta este cel mai mare asteroid detectat de NASA" a declarat Paul Chodas, manager al Center for Near-Earth Object Studies, noteazaDescopera.

"Ferma Animalelor" devine joc video ca sa intelegi mai bine comunismul. "Ferma Animalelor" poate fi considerat primul roman distopic intr-un gen care a explodat in ultimele decenii, iar acum va fi transformat intr-un joc video. Cu acordul detinatorilor drepturilor de autor pentru "Ferma Animalelor", indragitul roman al lui George Orwell, va fi transpus intr-o experienta interactiva pentru noua generatie de internauti. Desi cartea este mai actuala ca niciodata si a fost deja ecranizata in mai multe randuri, un joc video are sanse foarte mari sa reproduca foarte bine esenta cuvintelor autorului, potrivitPlaytech.

Un element cheie in cautarea vietii extraterestre a fost determinat de cercetatori. Conform unui nou studiu al unei echipe de cercetatori de la Universitatea Harvard si de la "Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics" (CfA), radiatiile ultraviolete au jucat un rol esential in emergenta vietii pe Terra, iar acesta poate fi si cazul altor planete. Astfel, determinarea cantitatii de radiatie UV care este produsa de alte tipuri de stele poate fi una dintre cheile pentru gasirea dovezilor existentei vietii pe planetele care le orbiteaza, scrie Science Alert, citata deDescopera.

Un album Wu-Tang Clan ar putea fi cel mai scump produs pe eBay. Albumul Once Upon a Time in Shaolin al celor de la Wu-Tang Clan a fost creat intr-un singur exemplar, iar acum a ajuns pe eBay la licitatie. Membrii grupului de raperi Wu-Tang Clan au luat o decizie foarte ciudata cand vine vorba de ultimul lor album. Dupa o pauza de aproape un deceniu, acestia au decis sa publice un album nou intr-un singur exemplar. Incastrat intr-o cutie frumoasa din metal si cu emblema Wu-Tang deasupra, exemplarul avea un pret de achizitie de doua milioane de dolari, conformPlaytech.