Catel salvat dupa ce a ramas cu capul blocat intr-un borcan. Interventia delicata a salvatorilor, dupa ce un caine a ramas intepenit cu capul intr-un borcan. Pompierii au fost cei care au reusit sa-l salveze pe micul Buddy. Puiul ramasese cu capul intepenit in borcanul de biscuiti al familiei sale. Disperati pentru ca in orice moment cainele s-ar fi putut sufoca, stapanii sai au apelat la ajutorul pompierilor. Pompierii au incercat cu grija sa-l scoata din borcanul unde a ramas captiv. Pompierii s-au chinuit sa-l scoata manual pe Buddy din borcan, fara a sparge sticla, intrucat existau sanse sa-l raneasca, scrie Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

E acuzat de viol, dar se uita la filme erotice in inchisoare. Un tanar de 20 de ani este acuzat ca a violat trei fete, dar i s-a permis sa se uite la un film erotic pe perioada detentiei. Intrebat de ce a facut acest lucru, s-a aparat afirmand ca a dorit sa vada daca mai are vreun efect asupra sa acel gen de filme. Chiron Hutchinson (20 de ani) s-a uitat la celebrul filmul "Fifty Shades of Grey" in timp ce se afla in detentie pentru infractiunile deosebit de grave de care este acuzat, asteptand verdictul instantei. Baiatul, care lucreaza intr-un supermarket din Marea Britanie, este pus sub trei acuzatii de viol. El a recunoscut in fata judecatorilor fapta de agresiune sexuala fata de o fetita de doar 14 ani, o alta fata de 17 ani si inca o tanara de 24 de ani, anunta Click.

Mare realizare in lumea roboticii: cercetatorii au inventat ''pielea'' artificiala. O echipa de cercetatori de la Universitatea Houston (UH) a realizat o inventie importanta in electronicele extensibile care pot fi folosite ca piele artificiala, permitand unei maini robotice sa faca diferenta dintre cald si rece, oferind de asemenea avantaje pentru o arie larga de dispozitive biomedicale. Inventia este, de asemenea, si primul semiconductor realizat dintr-un material pe baza de cauciuc care permite mobilitatea fara sa apeleze la o structura mecanica speciala. Aceasta inovatie, in afara de mobilitate, ofera fiabilitate si un pret mai mic fata de semiconductoarele clasice. Cunjiang Yu, autorul principal al acestui studiu, impreuna cu echipa sa de la Cullen College of Engineering al UH, au creat pielea electronica si au folosit-o pentru a demonstra ca o mana robotica poate simti temperaturile apei. Pielea a mai fost capabila sa interpreteze semnalele computerizate trimise la mana."Pielea robotica poate traduce gesturile in litere pe care o persoana le poate intelege", precizeaza Yu, potrivit descopera.ro.

Creatura misterioasa adusa la suprafata de uragan in Texas. Uraganul Harvey nu a adus doar pagube materiale si victime, ci si creaturi ciudate din adancuri. Preeti Desai, comunicator specializat pe stiinta, a facut o descoperire uimitoare pe o plaja din Texas, imediat dupa furtuna. O creatura ciudata a fost gasita zacand fara viata: nu avea ochi, in schimb avea colti ascutiti si o coada lunga. Monstrul marin a fost descoperit de Preeti Desai in timp ce se plimba pe plaja. Creatura intrase deja in putrefactie. Preeti a postat pe pagina sa de Twitter imaginile cu ciudatul animal si i-a intrebat pe biologi despre ce ar putea fi vorba. Unii au spus ca putea fi un fel de tipar. Dr Kenneth Tighe de la Smithsonian crede ca ar putea fi o anghila electrica cu colti. Acest monstru, Aplatophis chauliodus, sta pe fundul marii, ingropat in nisip, la o adancime de 30 pana la 90 de metri, si mananca crustacee si pesti cu oase. Prin urmare, uraganul Harvey trebuie sa fi rascolit bine oceanul de a reusit sa scoata afara creatura si sa o aduca pana pe coastele Texasului, relateaza Digi 24.

Femeia asta are gene de 12,4 cm lungime. Chiar daca vi se pare imposibil, You Jianxia, de 49 de ani, fosta directoare a unui fond de investitii din Shanghai, China, are gene lungi de 12,4 cm. Ea a fost desemnata oficial de Cartea Recordurilor drept femeia cu cele mai lungi gene de pe planeta. In mod normal, genele oamenilor au lungimi intre 0,8 si 1,2 centimetri. Jianxia sustine ca, pana in 2013, a avut gene normale. La acea vreme, s-a retras din activitatea profesionala si a inceput sa petreaca mai mult timp in natura. Ca urmare, ar fi inceput sa-i creasca genele fara explicatii. Medicii nu au gasit explicatii pentru acest fenomen, noteaza Click.