Politia din Virgina a arestat o femeie care a ucis-o pe sotia fostului sau amant pentru a se casatori ulterior pentru acesta. Sheila Keen Warren s-ar fi imbracat in clovn si ar fi omorat-o pe Marlene Warren acum aproape 30 de ani. Ofiterii au catalogat la acea data cazul drept bizar, potrivit BBC.

Crima realizata de un clovnFoto: YouTube

Politia a delcarat ca Sheila Keen Warren ar fi fost principalul suspect inca de la inceput, insa nu au fost suficiente probe impotriva sa. Cazul a fost redeschis anul trecut si dupa mai multe investigatii, dar si datorita probelor ADN, Sheila a fost gasita vinovata. Marlene Warren a fost omorata in 1990 in Wellington, Florida pe 26 mai.

Potrivit politiei, Marlene i-a deschis usa unui clovn care i-a oferit un buchet de flori si cateva baloane, iar in momentul in care a vrut sa ia cadoul, femeia a fost impuscata de doua ori in fata, apoi criminalul s-a urcat intr-o masina alba decapotabila si a plecat de la locul crimei.

Victima in varsta de 40 de ani a murit la spital doua zile mai tarziu, iar politistii confirma ca au gasit probe ADN care dovedesc ca persoana deghizata in clovn era Sheila Keen Warren (54 ani), casatorita ulterior in 2002 cu sotul victimei.