Latratul si mieunatul, interzise in timpul noptii, in Rusia. Cainii si pisicile trebuie sa pastreze linistea. Latratul si mieunatul sunt interzise, in timpul noptii, intr-un oras din Rusia. Proprietarii cainilor si ai pisicilor care nu respecta aceasta regula pot fi amendati. Oficialii din regiunea Novosibirsk, aflata in Siberia, au decis sa faca liniste in timpul noptii, respectiv sa interzica latratul si mieunatul. Astfel, patrupedele care traiesc in zonele rezidentiale trebuie sa pastreze linistea, potrivit unei noi ordonante care interzice galagia. In caz contrar, stapanii lor vor fi amendati cu pana la 3.000 de ruble, echivalentul a 51 de dolari. Oficialii din regiunea rusa au votat cu 54 la 3 in favoarea acestui amendament, privind pastrarea linistii. Astfel, stapanii animalelor sunt indemnati sa opreasca animalele sa latre sau sa miaune, anunta Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce a patit un fotomodel dupa ce si-a facut un tatuaj in ochi. Un fotomodel din Canada va regreta toata viata decizia de a-si face un tatuaj in ochi. Este vorba despre un trend ciudat, in care doritorii isi fac un desen pe sclerotic. Asta si-a dorit si Gatt Gallinger (24 de ani), insa acest "moft" s-ar putea sa o coste scump.Dupa ce si-a facut tatuajul la un salon, tanara din Ottawa a mers acasa, iar atunci cand s-a uitat in oglinda a inlemnit. Din ochi ii curgeau lacrimi mov. Ea a postat filmulete si fotografii pe site-urile de socializare, dorind astfel sa traga un semnal de alarma cu privire la pericolul la care se expun cei care vor un tatuaj in ochi. "Trebuie sa ajung la un medic pentru a ma salva, altfel raman oarba. Trebuie sa aveti grija la cine va faceti tatuajele, ca sa nu ajungeti ca mine! Stau numai prin spitale si iau antibiotice de trei ori pe zi. Este groaznic", a declarat modelul de 24 de ani, potrivit Click.

Cum si-a denumit o companie sapunul, fara sa vrea, cu initialele liderului de la Phenian. Unilever, companie producatoare de produse de nutritie, igiena si ingrijire personala, si-a numit noua colectie de sapunuri si geluri de dus cu initialele liderului de la Phenian Kim Jong-un. Unilever a realizat eroarea abia dupa ce a inregistrat marca, insistand, totodata, ca produsele lor nu au nicio legatura cu liderul Coreei de Nord. "Abia dupa ce am inregistrat noua colectie am realizat ca numele colectiei poate trimite, totodata, la initialele lui Kim Jong-un", a declarat directorul departamentului de ingrijire personala, Alan Hope, pentru Bloomberg. O simpla cautare pe Google demonstreaza acelasi lucru, si anume ca este foarte usor de facut o confuzie intre numele colectiei Unilever si initialele liderului nord-coreean. Mai mult de atat, produsele au fost special create pentru piata din China, dupa ce o echipa a lucrat jumatate de ani pentru dezvoltarea liniei de produse de ingrijire, scrie Stirile ProTV.

O fetita de trei ani este considerata o "zeita vie". Cum a fost aleasa micuta. O fetita in varsta de trei ani este considerata o "zeita vie" in Nepal, fiind numita noua "Kumari", numele dat de oamenii din aceasta tara celor considerate reincarnarea unei zeite hinduse. Acum, micuta de trei ani a fost dusa la un palat, unde isi va trai aproape toata copilaria. Trishna Khakya a fost numita noua Kumari din Nepal, ceea ce inseamna ca este noua "zeita vie" din aceasta tara, dupa ce predecesoarea ei s-a retras. Fetita in varsta de trei ani a fost aleasa, dupa un proces care a durat trei saptamani. Alegerea unei Kumari este o traditie in Nepal, fetita care primeste acest nume fiind considerata reincarnarea unei zeite hinduse. "Candidatele" pentru aceasta "functie" nu au semnele pubertatii, iar "meseria" lor se incheie atunci cand ajung la aceasta varsta. Mai precis, cand o Kumari are primele semne ale pubertatii, ea este considerata "impura", asa ca este "retrasa" din functie, relateaza Libertatea.

Dorel de la Spatii Verzi uda balariile din oras cu furtunul, ca sa creasca buruiana mare. Situatia s-a petrecut in cartierul "Dimitrie Cantemir" din Galati. La scurt timp, la cateva sute de metri distanta, pe scuarul de la intrarea in oras, un alt galatean a fotografiat o cireada de vaci pascand rulourile de gazon tocmai asezate, intre sensurile de mers ale unui bulevard. Autoritatile ridica din umeri si-si paseaza raspunderea. Imagini demne de filmele de comedie au fost filmate zilele trecute de un locuitor al cartierului galatean "Dimitrie Cantemir". Undeva in apropierea pranzului, doi muncitori de la "Gospodarie Urbana" (entitate subordonata Primariei Galati, care are in atributiuni amenjarea si ingrijirea spatiilor verzi, a mobilierului urban si a altor amenajari edilitare) udau de zor, cu furtunul, dintr-o autocisterna, balariile (mohor, stir, troscot, maturica si altele asemenea), crescute de-un stat de om acolo unde, teoretic, ar trebui sa fie spatii verzi, noteaza Adevarul.