Un asteroid va trece pe langa Pamant saptamana viitoare: ''Este extrem de aproape''. Un asteroid care are o latime estimata de aproximativ 30 de metri se va apropia de Pamant saptamana viitoare. Obiectul va zbura la o distanta de aproximativ 44.000 de kilometri de suprafata planetei. Roca a trecut pentru prima data pe langa Pamant in octombrie 2012, potrivit Mail Online. Dupa analize desfasurate pe parcursul ultimei luni, cercetatorii ne asigura ca obiectul va trece la o distanta sigura fata de planeta. Roca spatiala, denumita 2012 TC4, are intre 10 si 30 de metri latime si va zbura la o optime din distanta Pamantului fata de Luna, pe 12 octombrie, anunta descopera.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un piton urias a fost ucis si apoi mancat in Indonezia, dupa ce acesta atacase o persoana. Potrivit presei locale, Robert Nababa, in varsta de 37 de ani, conducea spre casa cand a dat peste sarpele care bloca drumul. Barbatul a iesit din masina si a incercat sa dea pitonul la o parte, insa acesta i-a insfacat bratul si s-a incolacit in jurul lui Robert. "Ne-am luptat putin" a declarat barbatul aflat in spital. In cele din urma, pitonul a pierdut lupta dupa ce satenii au sarit in ajutorul lui Robert, care mai apoi au mancat sarpele intr-o curte din apropiere, relateaza Adevarul.

O eruptie solara puternica a produs cea mai mare aurora de pe Marte. Oameni de stiinta au vazut cum Soarele a lovit Marte cu o furtuna solara, total neasteptata, care a produs cea mai mare aurora de pe planeta, vazuta pana acum de cercetatori. Furtuna a produs pe planeta rosie o aurora de 25 de ori mai mare decat oricare alta observata de Mars Atmosphere and Volatile Evolution (MAVEN), care studiaza atmosfera planetei inca din 2014. Imaginea prezentata de Spectrograful de imagine de pe orbita MAVEN a NASA, arata intensitatea luminii ultraviolete de pe partea de noapte a lui Marte de dinaintea si in timpul furtunii solare. De asemenea, furtuna a dublat cele mai ridicate niveluri de radiatii masurate pe suprafata lui Marte, de catre Detectorul de Evaluare a Radiatiilor, potrivit PlayTech.

Mochi, o femela Saint Bernard, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga limba de caine. Mochi, in varsta de opt ani, care apartine unei familii din orasul Sioux Falls din Statele Unite, este posesoarea unei limbi de 18,58 de centimetri, conform masuratorilor oficiale realizate de un veterinar, rasturnand recordul precedent detinut de pekinezul Puggy, a carui limba masura 11,43 centimetri, se precizeaza in comunicatul Guinness World Records. Cateodata limba de dimensiuni impresionante ii creeaza dificultati lui Mochi care are probleme cu respiratia, saliveaza puternic cand este emotionata, i se lipesc frunze si pamant pe limba si nu poate apuca obiectele de pe jos, potrivit Agerpres.

Un adolescent de 16 ani a ucis un barbat cu un singur pumn. Pedeapsa primita. Politia britanica a retinut un adolescent in varsta de 16 ani care a recunoscut ca a ucis un barbat cu un singur pumn. Adolescentul se afla in compania unor prieteni si a sustinut ca l-a lovit pentru a se apara, insa imaginile filmate arata cum victima, in stare de ebrietate, se retragea si nu era agresiva. In cadere s-a lovit cu capul de beton. Agresorul a fost sfatuit sa admita ca se face vinovat pentru omor involuntar si va petrece inchis 3 ani intr-o scoala de corectie, relateaza Stirile ProTV.

A cheltuit 50.000 $ ca sa arate ca Melania Trump. Claudia Sierra, de 42 de ani, din Houston, Texas, si-a implinit recent un mare vis. Si-a facut operatii estetice de 50.000 $ (195,333 de lei) ca sa semene cu idolul sau, Prima Doamna a SUA, Melania Trump (47 de ani), si i-au reusit. Claudia e foarte multumita cum arata acum. Oricine o vede ii confirma ca s-a transformat in Melania. Ea s-a decis sa se opereze dupa ce a invins cancerul, fiindca un barbat i-a spus ca arata prea batrana pentru varsta ei. Si-a facut operatii la nas, obraji, la ochi, la fund si si-a ridicat sanii, scrie Click!