35 de oi, "arestate" de catre politisti. Proprietarul a primit amenda. Politistii dintr-un orasel din Lituania au devenit, pentru o noapte, si ciobani. N-au avut de ales, deoarece au dat peste 35 de oi, nepazite, care se plimbau pe o sosea. De teama ca ar putea sa provoace accidente, au decis sa le... retina peste noapte. A fost nevoie, insa, de doua echipaje, ca sa mane turma, pana in curtea sectiei. A doua zi, agentii au lamurit si misterul. Mioarele facusera o... bresa in gardul unei ferme si evadasera, fara ca proprietarul sa aiba habar. Barbatul a primit o amenda de 15 euro si sarcina de a curata curtea sectiei de politiei, conform Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Arhiepiscopia din Romania care si-a facut "sfantul stick" si aplicatie pentru Android. Arhiepiscopia Targoviste vrea sa fie si digitala: a branduit un stick USB si are aplicatie pentru Android. In urma lansarii aplicatiei pentru Android in data de 11 august, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Nifon, Arhiepiscopia Targoviste a oferit, in editie limitata, de aproximativ 200 de bucati, stickuri cu capacitatea de 16 GB. Cei care le-au primit au fost participantii la slujba de sarbatorire a sfantului. Arhiepiscopia Targoviste vrea sa fie si digitala: a branduit un stick USB si are aplicatie pentru Android. In urma lansarii aplicatiei pentru Android in data de 11 august, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Nifon, Arhiepiscopia Targoviste a oferit, in editie limitata, de aproximativ 200 de bucati, stickuri cu capacitatea de 16 GB. Cei care le-au primit au fost participantii la slujba de sarbatorire a sfantului, spune playtech.

O tara dezvoltata va introduce pedeapsa cu moartea pentru politicienii corupti. Oficialii din Thailanda condamnati in cazuri de coruptie care depasesc ca daune un miliard de bahti (28 milioane de dolari) ar putea fi in curand condamnati la moarte. Presa locala scrie ca o astfel de masura ar ajuta partidul aflat la guvernare sa isi controleze mai bine oponentii, inclusiv aliati ai fostului premier Thaksin Shinawatra, demis ca urmare a unui protest in anul 2006, potrivit Gandul. Din cei 162 de membri ai comitetului, 155 au votat in favoarea pedepsei cu moartea. Legea mai stipuleaza si ca cei care comit fraude ce rezulta in daune de peste 100 de milioane de bahti pot fi condamnati la inchisoare pe viata, conform descopera.ro.

Cele mai spectaculoase fotografii la microscop ale anului 2017. Fotografia la microscop deschide un univers nou de explorat, inaccesibil ochiului uman, iar mai jos apar cele mai spectaculoase imagini din acest an. Lumea pe care o vedem de zi cu zi ascunde o multime de secrete, iar pe cele mai multe dintre ele le poti vedea doar daca ai la indemana un microscop. La acest nivel, lucrurile arata diferit si pare ca ni se deschide un nou univers in fata ochilor. Daca adaugi si lumini fluorescente, acolo unde este posibil, poti crea fotografii unice, asa cum sunt cele 15 imagini de mai jos, conform playtech.

Care sunt bauturile preferate ale celor care conduc lumea. Unii dintre cei mai influenti oameni ai lumii obisnesc sa se relaxeze cu un pahar de alcool, altii nici nu ating de bautura, scrie Gustarte. Regina a II-a a Marii Britanii obisnuieste ca inainte de pranz sa bea un pahar de gin si unul de Dubonnet cu o felie de lamaie, iar seara un martini sec si un pahar de sampanie, potrivit unui raport dat publicitatii de Business Insider. Ginul si vinul Dubonnet sunt bauturile preferate ale Reginei dupa cum a declarat bucatarul ei personal Darren McGrady. Vedeta de televiziune Oprah a declarat in nenumarate randuri ca are doua vicii de care nu reuseste sa scape: tequilla si vinul. Nu are o problema cu cantitatea de alcool, cu cu caloriile pe care aceste bauturi le aduc. De obicei consuma 3 pahare de vin la cina, dar alege sa le acompanieze cu alimente cu un continut caloric mai scazut, conform descopera.ro.

Personajul din clipul "Cristi, ba, Cristi", retinut dupa ce a condus fara permis. Personajul din celebrul clip "Cristi, ba, Cristi!!", care a devenit viral pe internet in 2016, a fost retinut de politistii gorjeni, duminica seara, dupa ce a condus masina fara permis. Cristian Antonescu, din comuna Brosteni, a judetului Mehedinti, avea permisul suspendat, dar cu toate acestea s-a urcat la volan, reusind sa ajunga in Gorj. La Motru insa, politistii au incercat sa-l traga pe dreapta, in timp ce circula cu autoturismul Audi A6, dar fara rezultat, relateaza gorj-domino.ro. "A refuzat sa opreasca. Politistii au procedat la urmarirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice si luminoase ale autospecialei, pana la limita cu judetul Mehedinti, fara ca autoturismul sa poata fi oprit. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul in cauza este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Brosteni, judetul Mehedinti, care, atunci cand a fost contactata telefonic, a precizat ca se afla in Italia si a lasat autoturismul la domiciliu, in grija sotului sau. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Politiei Motru si a precizat ca a incredintat autoturismul unui alt barbat, din localitatea Brosteni", se precizeaza intr-un comunicat de presa al IPJ Gorj, potrivit Stirile ProTV.