Un pescar era sa fie ucis de pestele pe care abia il prinsese, dupa ce a facut o gluma. Un barbat in varsta de 28 de ani din Marea Britanie era sa fie ucis chiar de pestele pe care tocmai il prinsese. El a vrut sa faca o gluma si s-a prefacut ca saruta prada, insa pestele a sarit in gura si i-a blocat respiratia. Prietenii barbatului au sunat imediat la numarul pentru situatii de urgenta, dupa ce au vazut ca acesta nu mai poate sa respire. De altfel, echipajul de pe ambulanta a povestit ca acesta a fost unul dintre cele mai bizare. Pescarul a prins un peste de 14 centimetri, iar apoi a vrut sa il sarute, in gluma. Pestele i-a sarit insa in gura si a ramas blocat in trahee, blocandu-i respiratia. Pana la sosirea echipajului, barbatul a fost resuscitat de prietenii sai, anunta Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi romani au impiedicat un jaf in centrul Londrei: "Unul i-a pus piedica, celalalt l-a legat" Doi romani curajosi au intervenit in timpul unui jaf petrecut in centrul Londrei. Munceau in zona cand au vazut cinci indivizi care spargeau vitrina unui magazin de bijuterii si ceasuri. Fara teama, cei doi l-au pus pe unul dintre hoti la pamant, ca-n filmele de actiune cu Jason Statham, i-au legat mainile si l-au predat politistilor. Complicii lui au fugit fara sa apuce sa fure nimic. Secventele s-au petrecut in miezul zilei, chiar in centru Londrei. Sase indivizi cu scutere si inarmati cu unelte au inceput sa sparga vitrina unui magazin de bijuterii si ceasuri. O echipa de muncitori din care faceau parte si doi romani a intervenit cand au vazut ca hotii vor sa fuga, anunta Stirile ProTv.

Cele mai barbare practici sexuale din lume. Cum fac amor africanii? Este socant. Exista comunitati in Africa care urmeaza si acum traditiile vechi de 1000 de ani cand vine vorba de practici sexuale. Unele dintre ritualurile pe care africanii le au, sunt de-a dreptul socante, potrivit antropologilor care au studiat timp de multi ani comportamentul sexual al africanilor.Iata cateva dintre metodele socante la care se apeleaza in diferite locuri din toata Africa: Pentru a preveni sexul inainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul continentului, cos labiile tinerelor si lasa doar o deschizatura mica pentru ca acestea sa poata urina si elimina sangele in perioada menstruatiei. Tinereleor fete din Lenge (Africa de Est ) sunt dezvirginate de un penis facut dintr-un corn, acest lucru facand parte din ceremonialul drepturilor de pubertate. In triburile Aka si Ngandu, oamenii privesc sexul ca pe o "munca de noapte", relatiile intime avand loc de 3-4 ori pe noapte. Bastinasii vad sexul ca pe o simpla metoda de procreare, nu ca pe o placere. In Africa de Sud exista o societate secreta care intezice sexul ziua. Membrii acesteia evita, totodata, sa faca sex in timpul furtunilor, sau dupa ce au avut un cosmar, relateaza Libertatea.

A murit in timp ce isi flutura sanii pe fereastra masinii. Natalia Borodina, de 35 de ani, se distra impreuna cu prietena ei Ivanna Boirachuk, 32 de ani, in timpul vacantei din Republica Dominicana. Natalia si-a dat tricoul jos, a ramas in sanii goi si a ietit pe jumnatate din masina in timp ce prietena ei o filma. Ce a urmat e ingrozitor! Petreceau "ca fetele", insa asta s-a incheiat tragic pentru amandoua. Natalia a vrut sa faca spectacol in trafic si a iesit pe jumatate din masina Kia Picanto care rula cu peste 60 km/h pe strazile din Punta Cana. Ivanna a inceput sa o filmeze si astfel a surprins inclusiv momentul in care capul Nataliei intalneste un semn rutier. Din cauza coliziunii, Natalia avea sa moara cateva ore mai tarziu, pe un pat de spital. Avea un baietel de 11 ani, pe care il lasase acasa, in Cannes in grija mamei ei. Cele doua tinere de origine rusa sunt suspectate de presa moscovita sa ar fi fost escorte de lux si ca erau intretinute de milionarii din Cannes, noteaza Click.

Un mesaj neexpediat al unui barbat a fost acceptat drept testament. Situatie bizara in Australia, unde o instanta a trebuit sa decida daca un mesaj neexpediat poate fi considerat drept testament. Intr-un final, un judecator a decis ca acest lucru este posibil, astfel ca toate bunurile unui barbat au ajuns in posesia fratelui si nepotului sau, ci nu in posesia sotiei. Barbatul in varsta de 55 de ani a scris un mesaj cu ultimele sale dorinte, inainte sa-si puna capat zilelor. In acest mesaj, care nu a fost expediat, el a indicat ca doreste ca toate bunurile sale sa ajunga in posesia fratelui si nepotului sau. "Tu si nepotul pastrati tot ce am, casa si banii. Puneti-mi cenusa in gradina din spate. Mai sunt niste bani in spatele televizorului si cativa in banca - testamentul meu", a scris barbatul in telefonul sau. Sotia acestuia a sustinut ca ea ar trebui sa fie cea care administreaza averea barbatului, avand in vedere ca mesajul nu a fost trimis. u toate acestea, instanta a respins cererea, scrie Libertatea.