Cum arata cel mai scump oras din Silicon Valley. Casele ajung la milioane de dolari. Prin aspectul sau, Atherton poate fi asemanat cu oricare suburbie din America. Atherton este un oras idilic din California, unde casele modeste ajung la milioane de dolari, fiind a treia cea mai scumpa locatie din Statele Unite ale Americii si cea mai scumpa din Silicon Valley, potrivit Business Insider. Nu mai este o surpriza faptul ca miliardari din industria tehnologiei, inlusiv Paul Allen, cofondatorul Microsoft, Mig Whitman, CEO-ul HP, si Eric Schmidt, presedintele Google, au locuinte in acest oras. Prestigiul, discretia zonei si distanta mica fata de marile companii din domeniul tehnologiei, toate acestea atrag cumparatorii bogati, care platesc adesea peste pretul cerut, relateazadescopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Politia din Dubai va folosi motociclete demne de Star Wars. Departamentul de politie din Dubai va continua transformarea orasului intr-unul futurist prin introducerea unor motociclete demne de universurile SF. Noile amabarcatiune Hoversurf Scorpion au fost prezentate la conferinta din cadrul Gitex Technology Week, conform Gulf News. Aceste motociclete zburatoare vor fi folosite in situatii de urgenta, cand ofiterii vor putea sa le piloteze deasupra traficului intens. Motocicletele electrice Scorpion sunt create de rusi si pot sustine greutati de pana la 272 kilograme. O incarcare va dura in jur de 25 de minute, iar viteza maxima va fi de 70 km/h. Vehiculele pot zbura si singure in jur de 6,4 km, in caz de urgenta, anuntaPlayTech.

Oamenii de stiinta au descoperit in canalele elvetiene doua milioane de dolari in aur. Aproximativ 45 de kilograme de aur sunt purtate in fiecare an prin sistemele elvetiene de canalizare, arata o estimare a unui studiu realizat de Institutul de Stiinte Acvatice Eawag. Studiul, initiat de Oficiul Federal pentru Mediu al Elvetiei, a vizat sondaje din 64 de statii de tratare a apelor reziduale din intreaga tara. Potrivit datelor, in unele zone se gaseste o concentratie mai mare de aur decat in altele. Totusi, anul acesta, in canalele elvetiene nu s-au descoperit doar metale pretioase ci si bancnote. In septembrie, politistii au inceput o investigatie dupa ce au descoperit ca doua femei originare din Spania au aruncat la toaleta aproximativ 120.000 de dolari in Geneva, relateazaAdevarul.

Arma cu care Coreea de Sud doreste sa ingenuncheze Coreea de Nord: bombele care scurtcircuiteaza retelele electrice. Coreea de Sud a dezvoltat o tehnologie care ii permite sa creeze bombe capabile de a scurtcircuita retelele de energie electrica, lasand astfel intregi regiuni fara energie. Acestea reprezinta inca o unealta a tarii care se pregateste de razboi cu Coreea de Nord. Cunoscute ca "blackout bomb", aceste dispozitive pot fi lansate din avion pentru statii cheie de furnizare a energiei electrice. La impact, elibereaza filamente de grafit capabile sa scurtciruiteze si sa distruga dispozitive electronice, scriedescopera.ro.

Ei sunt familia in care toti membrii au cate sase degete la fiecare mana si picior. Originari din Brazilia, membrii familiei De Silva au uimit intreaga lume nu prin conditia lor fizica, ci prin atitudinea pe care acestia o au fata de abilitatile lor unice. Toti cei 14 membri ai familiei De Silva sunt mandri de faptul ca s-au nascut toti cu cate sase degete la fiecare membru, iar acest lucru a devenit chiar o trasatura distinctiva a intregii familii. Pentru ei, degetele in plus nu sunt o dizabiliate, ci un avantaj, avand in vedere ca sunt functionale si se descurca de minune cu ele in viata de zi cu zi. Printre cei din familia De Silva vei da numai oameni carora le plac meserii si indeletniciri nastrusnica (in aparenta) pentru cineva care are degete in plus. Aceasta conditie nu i-a impiedicat sa fie muzicieni sau fotbalisti foarte buni, informeazaClick!

Un englez a fugit de acasa si trait 10 ani in padure ca sa scape de nevasta. Malcolm Applegate, un gradinar din Marea Britanie, a dezvaluit ca ajunga sa traiasca in padure si pe strazi pentru a scapa de cicaleala sotiei. Barbatul a povestit ca afost gradinar la Farnrough vreme de un sfert de secol si isi iubea job-ul, cel putin pana cand s-a insurat. Sotia sa nu suporta sa il vada plecat prea mult timp de acasa, asa ca a inceput sa il cicaleasca si sa incerce si sa il controleze, insistand ca Malcolm sa petreaca mai putin timp la munca. In cele din urma, barbatul nu a mai suportat si a fugit de acasa, potrivitStirile ProTV.