1. Primele femei pe Muntele Athos. Zeci de grecoaice au violat, ieri, o interdictie veche de 1.000 de ani, aceea de a calca pe Muntele Athos, zona care gazduieste o comunitate de calugari, anunta Cancan. Actiunea a fost organizata in semn de protest fata de pretentiile teritoriale ale calugarilor, care revendica un teren de peste 8.000 de hectare in cunoscuta peninsula Halkidiki, punct de atractie pentru turistii din toata lumea.

2. Attila Korodi vrea sa interzica punga de plastic gratuita. Punga de plastic gratuita ar putea sa dispara din magazine. Romanii care vor dori totusi sa-si puna cumparaturile intr-o astfel de punga, vor trebui sa o cumpere la un pret mult mai mare decat acum. Cel putin asa prevede o propunere a Ministerului Mediului, scrie Gandul.

3. Trupa de balet cu dansatoare grase. O trupa de balet din Cuba se bucura de un succes iesit din comun, dansatoarele fiind solicitate sa sustina reprezentatii in toate colturile tarii si chiar si in strainatate. Cele 12 membre ale trupei “Danza Voluminosa” nu s-au remarcat prin talentul iesit din comun, ci prin numarul de kilograme mult peste cel normal, scrie Clik.

4. Latratul cainilor va putea fi inteles de oameni, scrie Romantica. In curand, veti putea intelege tot ceea ce va spune cainele dumneavoastra pentru ca cercetatorii maghiari lucreaza la un program de computer, pentru a intelege emotiile primare ale animalelor, a indicat specialistul in etologie Csaba Molnar.

5. Un angajat al liniei erotice pentru femei se destainuie. Sorin vorbeste cu clientele 4 ore pe zi, la telefon, pentru 400 de euro pe luna plus bonusuri, scrie Cancan In anuntul sau din ziare apare poza unui tanar brunet, musculos si foarte atragator. In realitate, Sorin are fata mancata de varsat de vant, 1.90 m inaltime si vreo 60 de kilograme. "Doar vocea conteaza!", ne explica studentul.

6. Simulatorul de Sex Oral. Noua serie prezinta cinci variante "Deep Throat Cup", "Soft Tube Cup", "Rolling Head Cup", "Air Cushion Cup" si senzationalul "Double Hole Cup", anunta Click. Creatorul lor atrage atentia asupra faptului ca acestea nu pot fi folosite in mod repetat, prin "spalare", fiind cam de unica folosinta. Produsele excitabile sunt disponibile acum in Japonia la pretul de 14$ si in Sate la 18-27$.

7. Manele pe scena Operei Romane. Cel mai recent scandal mediatic din ultima vreme a fost provocat de cel mai recent videoclip al manelistilor Dan Bursuc si Sorinel Copilul de Aur, anunta Realitatea TV. Oamenii de cultura au fost revoltati de faptul ca filmarile au avut loc la Opera Romana.

8. Kate Moss a chefuit 34 de ore de ziua ei. Aniversarea modelului de talie internationala a durat exact 34 de ore, corespunzator celor 34 de ani impliniti de frumoasa Kate Moss, scrie Gardianul. Petrecerea a avut loc la resedinta ei din Dorchester alaturi de numerosi prieteni ai vedetei, spre disperarea vecinilor.

9. O mina de carbune situata intr-o mica localitate americana de munte arde de mai bine de 46 de ani, fara oprire. Locuitorii din Centralia, Pennsylvania, au parasit de mult zona, scrie Romantica. Fumul gros este tot ce a mai ramas din orasul minier. Acum Centralia arata ca un veritabil oras fantoma.

10.Libertatea explica la ce sa se astepte femeile cand e vorba de marimea penisului.

Penis mic: 10-13 cm

Avantaje: 0

Dezavantaje: Femeile nu simt nimic, nu ajung la orgasm. Cu timpul nu vor mai fi interesate de sex.

Penis mediu: 15-17 cm

Avantaje: contactul nu este dureros.

Dezavantaje: Ca sa ajunga la orgasm, femeia trebuie sa se masturbeze.

Penis mare: 19-21 cm

Avantaje: Vaginul femeii e pe deplin umplut, provocand placeri erotice.

Dezavantaje: Uneori contactul poate fi dureros.

Penis foarte mare: 22-30 cm

Avantaje: 0

Dezavantaje: Contactul sexual este foarte dureros, vaginul va fi uscat, iar femeia nu va ajunge la orgasm