Coreenii au construit un parc pentru adulti! Totul a pornit de la legenda unei mirese virgine.Cel mai inedit parc din lume se afla in Coreea de Sud. Nu poate fi numit un parc de distractii caci nu este creat pentru petrecerea timpului liber in familie si cu atat mai putin pentru amuzamentul celor mici. Atrage vizitatori pentru ca expune din plin un subiect tabu, in toate formele si dimensiunile.In parcul Haesindang sunt expuse sute de statuete in forma de falus, fie din lemn, otel su fier, de toate dimensiunile, cel mai mare avand dimenisunea unui tanc. Tematica acestui parc bizar este una cu atat mai ciudata. Se zvoneste ca parcul ar fi construit pentru a aduce fericire sufletului unei virgine. Vizitatorii Haesindang, Coreea de Sud pot vedea aproape 300 de falusuri erecte, toate construite in memoria unei mirese virgine care a fost abandonata pe o stanca de sotul sau pescar care a plecat in larg si nu s-a mai intors vreodata, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz bizar in Germania: dupa 20 de ani, un barbat si-a gasit masina uitata intr-o parcare.Un barbat din Germania si-a gasit masina, dupa 20 de ani dupa ce a uitat unde a parcat-o, scrie Daily Mail. In 1997, cand Helmut Kohl era cancelar, Titanic se afla in cinematografe, iar Arsenal era pe primul loc in liga, un barbat uituc si-a parcat masina undeva in Frankfurt. Si a ramas acolo timp de 20 de ani, scrie Mediafax. La scurt timp dupa ce incercarea sa de a gasi masina a esuat, acesta a sunat la politie si a spus ca autovehiculul a fost furat. Douazeci de ani mai tarziu, insa, masina a fost gasita exact in locul unde a fost parasita, potrivit Augsberger Allgemein. Mai multi constructori care doreau sa demoleze un garaj erau impiedicati de prezenta masinii, astfel incat au anuntat politia, care s-a ocupat de gasirea proprietarului, noteazadescopera.ro.

O femeie o fost filmata in timp ce se plimba goala printr-un mall.O femeie a fost filmata in timp ce mergea goala printr-un mall. Toata lumea a aramas socata de curajul femeii, care se plimba fara nicio jena. Este vorba despre Maria Luciotii, un model foarte cunoscut. Aceasta s-a lasat vopsita complet de catre Jen Seidel. Artista i-a pictat corpul Mariei astfel incat sa para ca poarta o bluza si o pereche de blugi. Jen Seidel a publicat povestea pe canalul sau de Youtube, spunand ca: "Eu impreuna cu fiica mea am pictat acest design timp de trei ore pentru a "incropi" o vestimentatie de toamna". "Pe langa esarfa de la gat si o pereche de boxeri, era complet dezbracata", a mai spus artista, potrivitEVZ.

Descoperire arheologica intr-o padure din Gorj.O matrita pentru confectionat monede dacice a fost gasita langa Targu-Carbunesti de doi barbati autorizati sa detina detectoare de metal. Aceasta este prima descoperire de acest gen de pe raza judetului Gorj. Directorul Muzeului Judetean "Alexandru Stefulescu", Dumitru Hortopan, a precizat ca este vorba de o stanta geto-dacica, in zona respectiva fiind descoperit, in secolul trecut, un tezaur monetar geto-dacic datat la mijlocul secolului al doilea si secolului I inainte de Hristos. Matrita va ajunge in patrimoniul Muzeului Judetean, iar reprezentantii institutiei vor achizitiona o vitrina securizata, piesa urmand sa fie expusa in sala geto-dacica, relateazaLibertatea.

Asa arata sutienul de 2.000.000 $.In acest an, Victoria's Secret a incredintat privilegiul de a purta Sutienul Fantezie fotomodelului brazilian Lais Ribeiro (27 de ani). Sutienul bijuterie care a fost prezentat la show-ul anual ce a avut loc la Shanghai, in China, s-a numit "Champagne Nights" si a fost realizat din mii de diamante, topaze albastre si safire galbene care au in total 600 de carate, valoarea sa fiind estimata la 2 milioane de dolari. 350 de ore a durat realizarea acestuia. Lais Ribeiro a fost aleasa sa preia stafeta de la faimoasele manechine: Jasmine Tookes, in 2016, Lily Aldridge, in 2015, Adriana Lima si Alessandra Ambrosio, in 2014. Din 2001, celebra marca de lenjerie americana colaboreaza cu casa Mouawad pentru realizarea acestui sutien bijuterie, arataClick.